Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Svatba šampionky Kvitové s trenérem Vaňkem: Tady strávili svatební noc!

Autor: as

V sobotu se dvojnásobná wimbledonská vítězka Petra Kvitová (33) provdala za svého trenéra Jiřího Vaňka (45), který jí o ruku požádal minulý rok v All England Clubu. Obřad se konal na statku Oblík u Loun, kde na novomanželé čekal i nádherný pokoj, ve kterém strávili svatební noc.

Vítězka Turnaje mistryň, která za svou kariéru získala mnoho dalších úspěchů se poprvé vdala. »Ano« řekla bývalému tenistovi a svému současnému trenérovi Jiřímu Vaňkovi, pro kterého byla tato svatba už druhá. Tu premiérovou zažil před pár lety s Markétou Kochtovou.

Petra Kvitová, která je rodačkou z Fulneku, je jistě zvyklá, že jí na kurtu sledují tisíce lidí. Možná i z toho důvodu zvolila pro svůj velký den spíše komorní atmoseféru. Obřad se konal bez přítomnosti novinářů a mezi hosty byli jen příbuzní a nejbližší přátelé. Na jejich soukromí dohlížel také početný tým bodyguardů.

Celý obřad, na kterém se objevila například tenistka Barbora Strýcová, módní návrhářka Beata Rajská či vystupující kapela Mirai, prý proběhl bez problémů. Po veselce na ně samozřejmě čekal pokoj, ve které měli prožít svůj první společný večer v rolích manžela a manželky.

Petra s Jirkou strávili svatební noc v exkluzivním apartmá Honeymoon Suite s výhledem přímo na kopec Oblík. Jeho součástí je nejen velký společenský prostor s televizí a plně vybavená kuchyně, ale třeba i kulečníkový stůl. Cena? Od sedmi tisíc za noc. Pro tenisové novomanželé žádný problém.

Pár se teď jistě těší na svatební cestu, jejíž destinaci však zatím neprozradili.

Apartmá, ve kterém strávila Petra Kvitová svou svatební noc
Apartmá, ve kterém strávila Petra Kvitová svou svatební noc