Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Tenistka Muchová na Oktagonu: Tulila se k fešnému cizinci!

Autor: OB

Copak je to za fešáka? Mezi mnoha celebritami, které dorazily na víkendový megaturnaj Oktagonu  na Štvanici, zářila také tenistka Karolína Muchová, která dorazila po boku tmavovlasého krasavce. A koho šlo? 

Na Štvanickém centrkurtu to o víkendu pořádně vřelo. Galavečer bojových sportů, který musel být kvůli velkému zájmu o lístky rozdělen na dva dny, fanoušky rozhodně nezklamal. Na kartě bojovníků byla ta nejzvučnější jména, v čele s  Karlosem Vémolou a Felipe Limou. O velký poprask se postaral také Losene Keita, který si nejprve při zápase zlomil nohu a poté požádal svou krásnou snoubenku o ruku.

Známé osobnosti se však nepohybovaly pouze v zápasnické kleci, ale také po ochozech stadionu. Na zápasy MMA se přišla podívat například moderátorka Lucie Borhyová, modelka Andrea Bezděková nebo politik Andrej Babiš.

Promotér Ondřej Novotný měl však největší radost z přítomnosti tenistky Karolíny Muchové , které v průběhu svého projevu za její návštěvu poděkoval. Zmínil také její úspěchy, mezi kterými se vyjímá finálová účast na letošním grandslamovém turnaji Rolland Garros.

»Muška« však v hledišti neseděla sama. Společnost jí celý večer dělal pohledný sportovec. Podle serveru Expres.cz se jedná o jednatřicetiletého nizozemského trenéra a bývalého tenistu Roye Sarut de Walka.

Roy se věnuje i zpívání a tvorbě písní, čímž si mohl získat Karolíninu přízeň. Ta má totiž k hudbě také blízko, jelikož několik let hraje na kytaru. Krom toho se nizozemský kouč občas živí i modelingem. Našla česká tenisová hvězda novou lásku? To se teprve uvidí... 

Roy Sarut de Valk, který dělal doprovod Karolíně Muchové
Roy Sarut de Valk, který dělal doprovod Karolíně Muchové