Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Soutěž Blesku o vstupenky na turnaj Oktagon 45: Štvanice Speciál. Buďte u velkolepé rozlučky!

Autor: Michael Bereň

Všechno hezké jednou končí… Organizace Oktagon MMA pořádá velmi pravděpodobně poslední turnaje v tenisovém areálu na pražském ostrově Štvanice. A vy můžete být u toho!

Lístky na galavečer, jehož hlavní hvězdou v sobotu 29. července bude Karlos Vémola (38), na kase už nejsou. Ale pořadatelé přidali ještě páteční turnaj Oktagon 45: Štvanice Speciál, kde se představí šampion bantamové váhy Jonas Magard z Dánska či Václav »Baba Jaga« Mikulášek.

„Pojďme to udělat tak, aby byl konec velkolepý, ať si ho všichni dobře pamatujeme,“ vyzval fanoušky promotér Ondřej Novotný (46). Náklady přesáhly bez odměn bojovníkům 12 milionů korun a Oktagon měl i problémy s magistrátem kvůli rušení nočního klidu. Proto je poslední šance zápasníky MMA pod širým nebem na Štvanici vidět. Jak na to? Soutěžte s Bleskem!

Vyhrajte 3x2 vstupenky díky Instagramu Blesk.cz

  1. Sledujte instagramový profil @bleskcz.
  2. Odpovězte na otázku: POD JAKOU PŘEZDÍVKOU ZNÁME BOJOVNÍKA SAMUELA KRIŠTOFIČE?
    a) Pirát
    b) Loupežník
  3. Označ parťáka, který si užije turnaj s vámi a jenž rovněž sleduje profi l @bleskcz. Soutěžní komentáře přidávejte na Instagramu Blesku do středy 26. 7. do 23:59. Poté vybereme výherce, který si vstupenky vyzvedne osobně na recepci redakce.

Vyhrajte 2x2 vstupenky díky Facebooku Blesk.cz

  1. Sledujte facebookovou stránku Blesk.cz 
  2. Odpovězte na otázku:POD JAKOU PŘEZDÍVKOU ZNÁME BOJOVNÍKA SAMUELA KRIŠTOFIČE?
    a) Pirát
    b) Loupežník
  3. Označ parťáka, který půjde s vámi a jenž rovněž sleduje stránku Blesk.cz. Soutěžní komentáře přidávejte na Facebooku Blesku do středy 26. 7. do 23:59. Poté vybereme výherce, který si vstupenky vyzvedne osobně na recepci redakce.

Štvanici Karlos Vémola
Štvanici Karlos Vémola