Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Dojemné vyznání údajné platonické lásky: Filipe, nikdy na tebe nezapomenu!

Autor: rau

Vzal si život a jí se zhroutil svět.  Drezurní jezdkyně Andrea Bauerová, která v roce 2018 vyhrála závod v Lysé nad Labem na svém koni Sir Silvano, truchlí nad tragickou smrti své dětské lásky, Filipa Minaříka (†48). 

Jeden z nejúspěšnějších českých žokejů, Filip Minařík, minulý týden ponořil české dostihové fanoušky do smutku, když si po dlouhém boji s depresemi vzal život.

To naprosto otřáslo drezurní jezdkyní Andreou Bauerovou, která měla pro Filipa odjakživa slabost. Z jejího facebooku je zřejmé, že k sobě měli v poslední době znovu blízko.

„Zase spolu," napsala koncem února ke společné fotce, k níž připojila srdíčko. Kdosi pak v komentářích německy reagoval, že jejich setkání práskne Filipově manželce Katje. "Sakra, doufal jsem, že to zůstane tajemstvím," odpověděl Minařík nejspíš v žertu.

Podle informací Blesku bylo jeho manželství u konce a řešil se rozvod. Přesto ale jeho odchod ze světa oznámila právě Katja. „Bojovali jsme tak tvrdě, ale nakonec bitvu se stále narůstající depresí prohrál,“ řekla webu galopponline.de. 

Jí po Minaříkovi zůstala sedmiletá dcera, plavovlasé Andree jen náruč vzpomínek. O jednu z nich se podělila na facebooku..„Některé lásky trvají věčně,“ napsala tajemně k dvěma fotografiím s Filipem. Jedné aktuálnější a jedné historické černobílé, kde jsou jako děti.

Tragédie z jejích posledních dní udělala marast. „Lásko, nikdy na tebe nezapomenu. Navždy budeš mít místo v mém srdci,“ poslala dojemné vyznání nahoru do nebe.

Filip Minařík s manželkou a dcerou
Filip Minařík s manželkou a dcerou