Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Neskutečné video Ledecké se Zabystřanem: Máme koule!

Autor: pl

Legendární Jára Cimrman by z ní měl radost. Česká sportovní obojživelnická hvězda Ester Ledecká (28) se po zranění opět vrací do formy. Během svého posledního tréninku, který zveřejnila na sociální síti, předvedla sehranou akrobacii s olympijským lyžařem Janem Zabystřanem (25). Povedené záběry doplnila narážkou právě na věhlasnou fiktivní postavu z tuzemska.

Kdejaký akrobat by jí mohl závidět. Ester Ledecká, jedna z nejúspěšnějších českých sportovkyň za poslední roky, se pochlubila zajímavým tréninkem na horách. Společně s lyžařem Janem Zabystřanem jsou totiž báječně sehraná dvojka, jak dokazuje video na instagramu.

Na něm trojnásobná zlatá olympijská medailistka harmonicky cvičí se Zabystřanem, zatímco mají mezi sebou onen gymnastický míč. Jako jedno tělo se spolu točí nebo jdou ze strany na stranu, aniž by míč spadl. Působivý je především střih, kdy Ester svého parťáka podlézá, přičemž když se zvedá na nohy, oba se ocitnou na svahu v „plné polní“. Opět samozřejmě bez toho, aniž by se míč dotkl země.

„My jsme si na cestu k jižnímu pólu míč proti trudomyslnosti vzít nezapomněli!“ napsala Ledecká pod video, čímž narážela na divadelní hru Dobytí severního pólu z repertoáru Divadla Járy Cimrmana, jejímiž autory jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. „Máme koule na to se chovat bláznivě i na veřejnosti. A vy?" dodala v angličtině. Pokud budou výkony české lyžařky a snowboardistky na stejné úrovni jako cvičení s gymnastickým míčem, mají se její fanoušci opět na co těšit.

Ester Ledecká předvedla ukázkové cvičení s gymnastickým míčem
Ester Ledecká předvedla ukázkové cvičení s gymnastickým míčem