Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zloději se vloupali do domu brankáře PSG: Jeho manželku údajně udeřili do obličeje!

Autor: OB

Francouzský fotbalista Alexandre Letellier (33) prožil v úterý v ranních hodinách opravdovou noční můru. Do domu nedaleko Paříže, ve kterém žije společně s manželkou a dvěma dětmi, se dostala čtveřice lupičů, která požadovala šperky a peníze. Ženu urostlého fotbalisty pak útočníci udeřili do tváře.

Hrozivý incident se odehrál ve francouzském departementu Yvelines, ležícího severně od Paříže. Do domu, ve kterém se v tu chvíli nacházel brankář PSG, společně s manželkou Chloe a dvěma dětmi, se čtveřice zlodějů dostala přes zahradu. Následně se spustil bezpečnostní alarm, který Letelliera vzbudil.

V tu chvíli už však byli ozbrojení útočníci v obývacím  pokoji a celou rodinu odvedli na jedno místo. Následně po nich, pod pohrůžkou pobodání, začali vyžadovat peníze a šperky, nacházející se v domě. Při této strašlivé scéně pak jeden z útočníků dokonce udeřil brankářovu manželku do obličeje. V tu chvíli se však na místě naštěstí objevila policie. Té se podařilo tři ze čtyř lupičů zadržet a soudní policie ve Versailles je následně poslala do vazby. Při zásahu byl jeden z policistů zraněn.

Letellier prošel akademií pařížského klubu, ale profesionální smlouvu s ním následně nepodepsal. V roce 2010 se tak stěhoval do druholigového týmu Angers, ve kterém působil s přestávkami téměř deset let. V roce 2020 se pak vrátil do Paris Saint-Germain a konečně se stal součástí prvního týmu, kde do dnes působí na pozici náhradního brankáře. Na svém kontě má prozatím dva odehrané zápasy.

Alexandre Letellier byl se svou rodinou napaden skupinkou lupičů
Alexandre Letellier byl se svou rodinou napaden skupinkou lupičů