Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nový dokument o šampionce Evě Adamczykové: Záběry ze svatby a slzy pro tátu!

Autor: pl

V tuzemském sportovním prostředí nenajdete moc úspěšnějších sportovkyň. Eva Adamczyková (30), hvězdná snowboardcrossařka, slavila za svůj dosavadní život řadu úspěchů. Ať už na prkně nebo v osobním životě. Věčně usměvavá sportovkyně se v únoru dočká vlastního dokumentu! Co prozradila upoutávka?

Vítejte u nejrychlejší holky vesmíru. Přesně tahle věta z nového dokumentu asi nejlépe charakterizuje velkou část kariéry sympatické snowboardcrossařky. Vždyť rodačka z Vrchlabí má ve své sbírce například dvě olympijské medaile, přičemž jednu zlatou, nebo loňský titul mistryně světa. Jeho zisk byl o to úchvatnější, že Adamczyková opanovala šampionát po návratu z marodky, na kterou ji dostaly zlomené kotníky.

„Tak já bych chtěla říct, že jsem nejlepší holka na světě, kdybyste to nevěděli,“ směje se Eva s nadsázkou sobě vlastní po svém prvním velkém triumfu na juniorském mistrovství světa. 

Dokument se věnuje i bolestnému tématu ztráty obou rodičů. Upoutávka odhaluje moment, kdy Eva s pohnutím vzpomíná na tátu Romana, kterého zabil nádor na mozku. „Přijela jsem ze soustředění a on zamával a řekl ahoj. Tak to bylo naposledy, kdy jsem ho slyšela mluvit,“ popsala Adamczyková a přemáhala slzy.

Nejedná se ale o jediný unikátní detail z dokumentu. Mimo jiné se mohou fanoušci těšit i na záběry ze svatby s hercem Markem Adamczykem (36), která proběhla v září roku 2022 na kouzelném místě uprostřed Krkonoš. Fanoušci uvidí, jak přichází k oltáři, kam ji místo zesnulého táty přivedla sestra Jana, a první novomanželský polibek. Tahle jízda bude určitě stát za to!

Adamczyková nechá v dokumentu nahlédnout své fanoušky do svého soukromí
Adamczyková nechá v dokumentu nahlédnout své fanoušky do svého soukromí