Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Biatlonista Mánek vaří v Prostřenu: Spor o krkání a půjčená kuchyň!

Autor: pl

Jako nadějného biatlonistu, který aktuálně působí v reprezentačním béčku. Přesně tak zná většina sportovní veřejnosti v Česku Ondřeje Mánka (22). Nyní se ale sympatický sportovec objevil v netradiční roli. Vařil totiž pro tuzemské influencery v oblíbeném pořadu Prostřeno! Co vše se během Mánkova speciálního dne přihodilo?

Patnáct let. Tak dlouho už na českých televizních obrazovkách mohou lidé sledovat kulinářskou reality show Prostřeno! Oblíbený pořad si připravil speciální týden, ve kterém se v kuchyni představili nejen influenceři Tadeáš Kuběnka (20), Thi Kim Ly Tranová (23), Simona Tvardek (19) či zpěvák a herec Šimon Opp (20), ale také sportovec v podobě biatlonisty Ondřeje Mánka. Ten své hosty pozve do domu, který si půjčil od své známé. Důvodem byl fakt, že Ondra bydlí daleko.

Rodák z Prachatic se v roli hostitele představí ve středu. A co dobrého si pro své hvězdné hosty ve vypůjčené kuchyni připraví? Jako předkrm naservíruje bylinkový tabouleh, jehož hlavní ingrediencí je kuskus. Následuje polévka z pečeného květáku, hlavní chod v podobě hummusu s piniovými semínky či kuřecí shawarma. Na závěr si Mánek přichystá dezert v podobě datlů s překvapením. Konkrétně byla součástí datlí i čokoláda, arašídové máslo, pistácie a květy na ozdobu.

Během hlavního chodu, na kterém si dá Mánek opravdu záležet, se konverzace převalila k netradičnímu tématu. Všechno to začne Kuběnka, který si během povídání o účinkování v reality show Like House zničehonic říhne. „Ježiši, lidi. Co to bylo?" položí Tadeáš řečnickou otázku v pořadu na TV Prima. Následně se strhne debata na téma krkání u jídla. „Já jsem ještě u Kim Ly, co se týče té asijské kultury, tak si máš krknout na konci jídla," říkne Kuběnka ostatním. „To jsem nikdy neřekla," kontruje Kim Ly se smíchem. Zároveň doplní, že co se týká výstředností, tak v její kultuře se srká polévka.

Influencer Tadeáš Kuběnka se u jídla od biatlonisty Ondřeje Mánka rozpovídal o netradičním tématu
Video se připravuje ...

Poté se Kuběnka rozpovídá o svém celoživotním poselství influencera. „Mým poselstvím je znormalizovat krkání a prdění, protože co máš jako dělat v ten moment. Mám se udusit nebo co jako, lidi?" zakončí slavný influencer téma, zatímco se Mánek směje. A jakou zábavu si mladý biatlonista přichystá pro svou návštěvu? Velmi tématickou. Mladé a úspěšné soutěžící nechá střílet na terče, jako pravé biatlonisty! 

„Ležela jsem tam trošku jako rozplajznutý úchyl," popisuje influencerka Simona. „Pro sportovní adrenalin to ale člověk obětuje," dodává o Mánkově zábavě. To Šimon o sobě v tomto ohledu nepochybuje. „Já jsem úplně nebyl překvapený z toho, že jsem trefil všechny terče, protože to je pro děti do patnácti let," uvádí. „Z této sportovní vzduchovky už jsem střílel, takže mě to baví. Bylo to super," doplňuje. Oproti tomu Tadeáš bude mít se střelbou menší problémy, což Simoně zkazilo plány na hezké video.

Český biatlonista Ondřej Mánek si pro své slavné hosty připravil zábavu v podobě střelby na terče
Video se připravuje ...

I následující díl bude rozhodně stát za to. Ve čtvrtek se k Šimonovi dostaví nová účastnice, záskok za Ondřeje. Dorazí Lucie Neumannová (20), dcera známé olympijské vítězky. Kdo si odnese hlavní cenu 60 tisíc korun a kdo 10 tisíc jako odměnu za diváckou přízeň? Dnešní díl sledujte od 17:55 na TV Prima.

Influencer Tadeáš Kuběnka se u jídla od biatlonisty Ondřeje Mánka rozpovídal o netradičním tématu
Influencer Tadeáš Kuběnka se u jídla od biatlonisty Ondřeje Mánka rozpovídal o netradičním tématu