Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bojovník Kincl: Drsný humor manželky!

Autor: OB

Patrik Kincl (34) patří mezi nejlepší české MMA zápasníky a momentálně je také držitelem pásu pro šampiona střední váhy v tuzemské organizaci Oktagon. Po jeho boku se na zápasech pravidelně objevuje také manželka Pavla Kinclová, která má však do křehké princezny daleko. To potvrdila před pár dny také na svém Instagramu, kde sdílela pořádně drsný vtípek.

Rodák z Hradce Králové se fanouškům naposledy představil v květnu na akci Oktagon 43, kde se mu podařilo zvítězit nad Karlosem Vémolou a stát se tak prvním Čechem, který “Terminátora“ porazil. Od té doby kvůli zlomené očnici v ringu nestál a tak svůj čas tráví především ve společnosti manželky a také dcery Anežky.

Právě s manželkou se zápasník, který dříve působil také v organizaci KSW, vydal před pár dny do kavárny. Pavla se následně rozhodla, že si tento okamžik zdokumentuje a svého milého s hrníčkem v ruce vyfotila. Ten se však na snímku tvářil poněkud strašidelně a tak si volejbalistka hrající druhou nejvyšší soutěž neodpustila drsný vtip.

„Když mu dojde, že mě může mlátit nebo vykořisťovat a jediný postih je vykázání z bytu na 14 dní,“ stálo u fotografie Patrika Kincla. Přestože šlo evidentně o šprým, vzhledem k minulosti obávaného bojovníka vyzněl opravdu ostře.

Ten se totiž před lety ocitl ve vězení kvůli vydírání, ublížení na zdraví a omezování osobní svobody, kde si nakonec pobyl dva roky. „Nazval bych to obdobím temna. Udělal jsem jako mladý kluk chybu, kterou si ponesu po zbytek života,“ přiznal dříve Kincl v otevřeném rozhovoru.

Tuto složitou životní etapu má však šampion střední váhy Oktagonu za sebou a už roky patří mezi velké oblíbence fanoušků. Aktivně se zapojuje také do charitativních akcí a minulý rok se stal ambasadorem sbírky pro malou Jasmínku v rámci neziskové organizace “MMA pomáhá“.

Manželka Patrika Kincla přidala na Instagram fotku s pořádně drsným vtipem
Manželka Patrika Kincla přidala na Instagram fotku s pořádně drsným vtipem