Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Kontroverzní šéf šampiona Verstappena Horner: Má žena Geri mě velmi podporuje!

Autor: OB

Za chvíli to budou dva týdny, co na povrch vyplula aféra ohledně Christiana Hornera (50). Ten byl obviněn ze sexuálního obtěžování, kterého se údajně dopustil na jedné ze zaměstnankyň týmu. Kdo si však myslel, že tento skandál šéfovi Red Bullu zničí manželství, byl na omylu.

Ve čtvrtek, se poprvé od vypuknutí skandálu, objevil na veřejnosti obviněný šéf Red Bullu Christan Horner. Tato událost se odehrála v době, kdy jeho tým představoval nový vůz pro nadcházející sezónu. Zde také čtyřikrát prohlásil, že veškerá obvinění odmítá.

„Soustředil jsem se na práci a nadcházející sezónu. Nebudu mluvit o soukromých záležitostech, ale moje rodina je pro mě velkou oporou. Také moje manželka mě velmi podporuje,“ řekl v jednom z rozhovorů s nizozemskými novináři. Následně také dodal, že do konce procesu se nic nemění a že se na začátku března rozhodně zúčastní zahájení nové sezóny Formule 1 v Bahrajnu.

„Jsem naprosto oddaný tomuto týmu. Jsem tu od začátku. Tento tým jsem vybudoval. Na této cestě byly vzestupy i pády. Vyhráli jsme 113 závodů. Naši jezdci dohromady získali 7 mistrovských titulů a náš tým šestkrát vyhrál v poháru konstruktérů. Tohle všechno je zapsáno v historických knihách. Jde však hlavně o to, co je před námi a proto se plně soustředím na budoucnost,“ prohlásil ve čtvrtek Horner.

Veřejnost také často spekulovala o tom, že byl Horner zapleten do mocenské hry, která vypukla po smrti zakladatele Red Bullu Dietricha Mateschitze. Šéf závodního týmu, který je manželem bývalé Spice Girl Geri Halliwellové, však tyto informace popírá. „Cítím podporu od svého týmu, majitelů i celé Formule 1,“ řekl bývalý britský jezdec.

Horner promluvil o podpoře od své manželky
Horner promluvil o podpoře od své manželky