Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Šéfa Red Bullu Hornera grilují kvůli sexuální aféře: Přistřihnou mu křídla?

Autor: tad

Z týmu s býkem ve znaku udělal v F1 neporazitelnou mašinu, teď se mu ale impérium drolí pod rukama. Z údajného sexuálního obtěžování obviněného šéfa Red Bullu Christiana Hornera (50) v pátek vyslýchal jeho vlastní tým.

Ze svého domu na severu Londýna odjel černým BMW. Před dešťovými kapkami se rychle schoval za volant a s mírně nepřítomným výrazem dorazil do centrály Red Bullu.

Spiknutí?

Tentokrát se tam nekonala žádná bujará oslava titulu, nýbrž nepěkná »grilovačka«. Horner se zpovídal z nevhodného a kontrolujícího chování k podřízené, podle Bildu ji měl posílat obscénní fotky.

„Taková obvinění naprosto odmítám, to je úplně šílené,“ nechal se slyšet Horner. Vysvětlovat však má co i doma. Manželku a exčlenku kapely Spice Girls Geri Halliwellovou obvinění prý ani trochu nepotěšila...

Zastánci šéfa Red Bullu pro změnu vyhlašují, že za vším stojí spiknutí s cílem zbavit se Hornera. Po loňské smrti majitele nápojářského gigantu Mateschitze se měly rozjet boje o moc, do všeho je prý navíc zapojený otec mistra světa Maxe Verstappena Jos, i ten má chtít Hornera odstřelit. Jak zamotaná kauza dopadne?

Horner se v sídle týmu zpovídal z nevhodného chování.
Horner se v sídle týmu zpovídal z nevhodného chování.