Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slavia už nepočítá se supertalentem Ihattarenem: Ujížděl na plynu!

Autor: tad

Tušili, že tenhle přestup bude velká bomba, nebo ještě větší pohroma, nic mezi tím. Teď v Edenu zjistili, že v případě Mohameda Ihattarena (22) platí to druhé. Vyhlášený průšvihář jel v návykových látkách a Slavia se ho prý chce zbavit.

Před čtyřmi lety Ihattaren válel za PSV, měl hodnotu půl miliardy. Pak mu ale zemřel otec a šlo to s ním z kopce. Zapletl se s marockou mafií, ostří hoši mu zapálili fáro, skončil v cele a měl také napadnout nynější manželku Yasmine. I tak mu ve Vršovicích věřili, dostal smlouvu na rok s tříletou opcí. „Chceme mu dát druhou šanci. Ihattaren na sobě pracuje a chce se vrátit do profesionálního fotbalu,“ tvrdili slávisté. Ošklivě se sekli.

Balonek jako důkaz!

Záložník s marockými kořeny sice nejdřív opravdu dřel, zhubl a s klubem odjel na soustředění do Portugalska. Tam ale měl »zlobit« v hotelu, k tomu ho v Nizozemsku začali stíhat za vyhrožování a domácí násilí. Slavia ho přeřadila do béčka, teď už ho má ale plné zuby.

Třeba i proto, že se na veřejnosti objevily snímky, jak z balonku dýchá omamný rajský plyn, tahle droga je přitom v jeho vlasti nelegální! „Řeší se rozvázání smlouvy,“ informoval web iSport.cz, sám hráč si z profilů na sociálních sítích smazal všechny fotky v sešívaném. Samotná Slavia sdílná nebyla. „Aktuálně k tom nemáme žádný komentář," vzkázal Blesku ředitel komunikace Michal Býček.