Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Fenin po opileckém skandálu přiznal: Tři měsíce na odvykačce! Díky Ujfalušimu s Barošem

Autor: pl

Mohl to ve fotbalovém světě dotáhnout daleko, ale eskapády, které byly mnohdy spojené s konzumací alkoholu, mu určily jiný životní směr. Martin Fenin (36) obecně platí za člověka, který skandály přitahuje. Nyní ale přišel s klíčovým oznámením!

Fenin se na sociální síti svěřil s tím, že v posledních třech měsících byl v protialkoholní léčebně! „28. března 2024, pro někoho obyčejné datum, pro mě osobně začátek nové životní kapitoly. Po 3 měsících odcházím z protialkoholní léčebny v Červeném Dvoře, která pro mě byla od začátku roku přechodným domovem," napsal Fenin na úvod a pokračoval.

„Beru to jako svůj osobní Survivor, který mi pomohl si vyčistit hlavu a utřídit priority. Moje dcera je pro mě nejdůležitější člověk na světě a chci jí být lepším vzorem než jsem byl doteď. Vím, že to nejtěžší je teprve přede mnou, ale jsem odhodlaný jít správným směrem!" svěřil se někdejší hráč Frankfurtu či Slavie.

Na závěr ještě poděkoval svým kamarádům a slavným českým exfotbalistům Milanu Barošovi a Tomáši Ujafušimu. „Pomohli mi pochopit, že vyhledat odbornou pomoc nemusí být ostuda a celou dobu při mně stáli!" vysekl poklonu dvěma fotbalovým velikánům. Doufejme tedy, že Martin bude nyní žít příkladným životem.

Opilecké eskapády

Bývalý fotbalista si s alkoholem užil své. Mezi známé pijany se zapsal už v roce 2011, kdy jen díky obrovskému štěstí přežil pád z druhého patra hotelu v Chotěbuzi.

Minulý rok si na Fenina zase stěžovali jeho sousedé z činžáku ve Stodůlkách a prozradili naprosto šokující informace. Nejenže si do bytu vodil opilecké kumpány, často také přespával v prostoru společných garáží ve svém autě, kolem kterého se několikrát objevily zvratky a fekálie. Ty navíc bývalý fotbalista odmítal uklízet. 

Alkoholové průšvihy ho málem stály manželství a vztah s dcerkou. Teď snad ale dostane druhou šanci. Z fotek z léčebny je patrné, že ho tam obě jeho holky navštěvovaly. 

Fotografie ze skandálu se sousedy
Fotografie ze skandálu se sousedy