Oceláři urvali další titul: Moták prozradil baštu před finále!

Autor: nem, sm

Pryč se zdravými pokrmy! Tělo zhuntované sezonou potřebuje sílu. Takže, co se baštilo před rozhodujícím 7. duelem finále extraligy Pardubice – Třinec (1:2 po prodl.)?

Jak by zapělo legendární hudební těleso Karla Šípa Triky a pověry: „Ital nezná ten zázrak!“ čili hutná česká klasika. „Co se jí? Asi vepřo knedlo zelo. Musíme dostat do hráčů látky, které potřebují ke kvalitnímu výkonu,“ usmál se kouč třineckých »Draků« Zdeněk Moták (59).

„Důležité je hlavně se dobře vyspat, dát si dobré žrádlo a dobré pití. Připravit se na zápas, abychom měli sílu žrát led,“ dodal Moták. A povedlo se! O letošním titulu pro vládce extraligy se rozhodlo až v prodloužení, ale Masarykův pohár znova putoval do Slezska.

Zatímco před duelem se hráči posilnili oblíbeným českým jídlem, na zpáteční cestě už si mohli vychutnat šampaňské pro vítěze, které řada Ocelářů nahradila milovaným pivem. A že po letošním tažení playoff žízeň musela být velká...

Co jedli Oceláři před finále? Vepřo knedlo zelo, pravil kouč Zdeněk Moták
Co jedli Oceláři před finále? Vepřo knedlo zelo, pravil kouč Zdeněk Moták