18. srpna 2016 • 04:30

SOUHRN LOH Rio, 12. den: Senzační oštěpaři! České trio je ve finále

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hned trojnásobné zastoupení bude mít Česká republika ve finále oštěpu mužů na OH v Riu, do finálové dvanáctky proklouzli Vítězslav Veselý, Jakub Vadlejch i Petr Frydrych. Desetibojař Adam Sebastian Helcelet je po prvním dnu olympijské soutěže na čtrnáctém místě se ziskem 4218 bodů, Jiřímu Sýkorovi patří 23. příčka za součet 3941 bodů. Projděte si celkový souhrn, průběh všech soutěží jsme sledovali ONLINE.



AKTUALIZOVAT STRÁNKU

4:42 Kompletní trojice českých oštěpařů postoupila do finále olympijských her v Riu. Nejlepší z nich byl trochu nečekaně Petr Frydrych, který splnil limit výkonem 83,60 metru z poslední série a obsadil v kvalifikaci páté místo. Jakub Vadlejch byl sedmý za 83,27 metru rovněž z poslední série. Vítězslav Veselý postoupil do dvanáctky jako desátý díky výkonu 82,85, který hodil také až nakonec. Tři čeští oštěpaři jsou ve finále OH poprvé v historii.

Pětadvacetiletý Vadlejch bude ve finále na velké světové akci poprvé v kariéře, o tři roky staršího Frydrycha čeká premiérové finále olympijských her. Veselý obhajuje bronz z Londýna, který mu připadl teprve nedávno poté, co byl kvůli dopingu diskvalifikován Ukrajinec Oleksandr Pjatnycja. Finále je na programu v neděli od 1:55 SELČ.

Petr Frydrych splnil limit výkonem 83,60 metru z poslední série a obsadil v kvalifikaci páté místo.Foto Profimedia.cz

4:20 Jamajčan Usain Bolt udělal další krok k obhajobě olympijského zlata v běhu na 200 metrů. Do finále postoupil svým nejlepším letošním časem 19,78 sekundy. Mezi jeho soupeři bude v pátek nad ránem SELČ překvapivě chybět Američan Justin Gatlin. Úřadující vicemistr světa doběhl ve třetím semifinále třetí a postup časem mu unikl o čtyři setiny. Druhý muž letošních světových tabulek si stěžoval na bolavý kotník.

"Mám potíže s kotníkem a nemohl jsem pořádně běžet," komentoval Gatlin svůj výkon 20,13. "Nebylo to pro mě úplné překvapení, protože už na stovce jsem viděl, že má bolesti a nemůže běžet naplno. Souvisí to s věkem. Závod na dvou tratích na velké akci proti mladým klukům je náročný," uvedl Bolt na adresu čtyřiatřicetiletého rivala, kterého porazil na stovce.

Justin Gatlin se nedostal do finále olympijského závodu na 200 m.Foto Reuters

4:04 Olympijský závod na 100 m překážek opanovaly Američanky. Zvítězila Brianna Rollinsová (12,48) před Niou Aliovou (12,59) a Kristi Castlinovou (12,61).

Olympijský závod na 100 m překážek opanovaly Američanky. Zvítězila Brianna Rollinsová (12,48) před Niou Aliovou (12,59) a Kristi Castlinovou (12,61).Foto Reuters

4:03 Do finále olympijské soutěže oštěpařů postoupil i třetí český zástupce Vítězslav Veselý, i když nehodil limit. Výkonem 82,85 byl v kvalifikaci desátý.

3:51 Petr Frydrych je druhým českým oštěpařem ve finále olympijských her v Riu. Posledním třetím pokusem v kvalifikaci hodil 83,60 metru a splnil limit.

3:40 Jamajská sprinterka Elaine Thompsonová ovládla na OH v Riu po stovce i závod na 200 metrů. Časem 21,78 sekundy porazila Nizozemku Dafne Schippersovou.

3:33 Americká dálkařka Tianna Bartolettaová má olympijské zlato v osobním rekordu 717 cm. O dva centimetry porazila obhájkyni vítězství krajanku Reeseovou.

3:32 Prvními olympijskými vítězi v taekwondu na OH v Riu de Janeiro se stali Číňan Čao Šuaj v kategorii do 59 kg a Korejka Kim Su-hui ve váze do 49 kg.

3:29 Justin Gatlin se nedostal do finále olympijského závodu na 200 m. Američan doběhl ve třetím semifinále třetí, postup časem mu unikl o čtyři setiny.

3:28 Čínští stolní tenisté potvrdili nadvládu a vyhráli na OH v Riu de Janeiro také soutěž mužských družstev. Ve finále porazili Japonce 3:1 na zápasy.

3:16 Jamajčan Usain Bolt udělal další krok k obhajobě olympijského zlata v běhu na 200 m. Postup do finále si zajistil svým nejlepším letošním časem 19,78.

Postup do finále si Usain Bolt zajistil svým nejlepším letošním časem 19,78.Foto Reuters

3:11 Desetibojař Adam Sebastian Helcelet je po prvním dnu olympijské soutěže na čtrnáctém místě. Jiřímu Sýkorovi patří 23. příčka. V čele je suverénní Američan Ashton Eaton, který míří za obhajobou zlaté medaile.

Helcelet zahájil svou olympijskou premiéru stovkou za 11,06 sekundy a byl až v třetí desítce. Po 735 centimetrech ve skoku do dálky se vicemistr Evropy posunul na 17. místo a díky výkonu 15,11 metru ve vrhu koulí poskočil o dalších šest příček. Jedenáctý zůstal i po výšce, v níž skočil 204 centimetrů.

V běhu na 400 metrů dosáhl Helcelet času 49,51 sekundy a se ziskem 4218 bodů v polovině desetiboje mohl být spokojen. Od první desítky ho dělí 52 bodů.

Světový rekordman Eaton vede jasně o 121 bodů před Němcem Kaiem Kazmirekem, který se posunul na druhé místo po osobním rekordu na čtvrtce (46,75). Rychleji zvládl poslední disciplínu prvního dne jen Eaton (46,07). Třetí je Kanaďan Damian Warner.

V běhu na 400 metrů dosáhl Adam Sebastian Helcelet času 49,51 sekundyFoto Reuters

2:46 Dojmy české golfistky Kláry Spilkové z 1. kola olympijského turnaje v Riu de Janeiro, po kterém drží 51. příčku, čtěte ZDE.

2:22 Oštěpař Jakub Vadlejch postoupil na olympijských hrách do finále. V první kvalifikační skupině hodil posledním třetím pokusem 83,27 metru a splnil limit.

Pětadvacetiletý Vadlejch se představí na velké akci ve finále poprvé v kariéře. Ve skupině B budou usilovat o účast v bojích o medaile další dva svěřenci světového rekordmana Jana Železného Vítězslav Veselý a Petr Frydrych. Finále je na programu v neděli od 1:55 SELČ.

Vadlejch si před cestou do Ria de Janeiro vylepšil na mítinku v Kolíně osobní rekord na 87,20 metru a v kvalifikaci dobrou formu potvrdil. Po úvodním hodu dlouhém 78,23 předvedl 80,90 a v třetí sérii se mu povedlo překonal limit 83 metrů. Ve skupině A byl lepší jen Němec Julian Weber výkonem 84,46, limit hodili pouze čtyři oštěpaři.

Až desátý skončil v "áčku" zkušený Fin Tero Pitkämäki, bývalý mistr světa předvedl jen 79,56 a ve finále bude nejspíš chybět.

Jakub Vadlejch postoupil na olympijských hrách do finále.Foto Reuters

1:45 Američtí basketbalisté snadno prošli do semifinále olympijského turnaje v Riu de Janeiro po výhře 105:78 nad Argentinou. Proti týmu, který jim v roce 2004 přivodil dosud poslední prohru pod pěti kruhy, se dařilo zejména Kevinu Durantovi, jenž nastřílel 27 bodů a přidal sedm doskoků a šest asistencí.

V boji o finále se Američané utkají s mistry Evropy Španěly, kteří přehráli Francii 92:67. Nikola Mirotič k tomu přispěl 23 body. Zápas byl reprezentační derniérou pro francouzskou hvězdu Tonyho Parkera, který byl se 14 body nejlepším střelcem svého týmu.

Hvězdní Američané Carmelo Anthony a Kevin Durant řídili hladkou výhru USA nad Argentinou ve čtvrtfinále olympijského turnajeFoto Reuters

1:03 Desetibojař Adam Sebastian Helcelet figuruje v olympijské soutěži i po skoku do výšky na jedenáctém místě. Ve čtvrté disciplíně dosáhl výkonu 204 centimetrů a ztrácí jen dvanáct bodů na první desítku. Jiří Sýkora si v průběžném pořadí mírně polepšil na 24. příčku.

V čele je dál Američan Ashton Eaton. Světový rekordman a obhájce zlata skočil do výšky 201 cm. Vítězem čtvrté disciplíny se stal jeho krajan Jeremy Taiwo výborným výkonem 219 cm a posunul se na třetí pozici. Eaton vede o 68 bodů před Kanaďanem Damianem Warnerem. Na toho Taiwo ztrácí jen bod.

První den desetiboje zakončí běh na 400 metrů, který je na programu od 2:20 SELČ.

Adam Sebastian Helcelet zůstal v olympijské soutěži i po skoku do výšky jedenáctýFoto Reuters

0:52 Také třetí ženskou kategorii v zápase na olympijských hrách v Riu de Janeiro vyhrála Japonka. Ve váze do 69 kg triumfovala Sara Došóová.

23:47 Japonská zápasnice Kaori Ičová porazila ve finále váhy do 58 kg Rusku Koblovovou a jako první žena získala individuální zlato na čtvrtých OH po sobě.

22:54 Fotbalisté Německa vyhráli nad Nigérií 2:0 a postoupili do finále, kde se postaví domácí Brazílii. Němci jsou zatím nejlepším týmem turnaje, když po pěti zápasech má skóre 21:5. Svou střeleckou formu potvrdilo i proti Nigérii, když se už v 9. minutě trefil levý bek Klostermann. Postup pak v závěru potvrdil střídající Petersen.

Ve finále čeká na německou ofenzivu nová výzva. Brazilci totiž dosud v pěti duelech na turnaji ani jednou neinkasovali a mají skóre 12:0.

Němečtí fotbalisté se radují z postupu do finále olympijského turnaje po výhře nad NigériíFoto Reuters

22:43 Japonská zápasnice Eri Tosakaová vyhrála na OH soutěž v kategorii do 48 kg. Mistryně světa ve finále zdolala Mariju Stadnikovou z Ázerbájdžánu.

22:30 Ezekiel Kemboi přišel na OH po diskvalifikaci za vyšlápnutí z dráhy o bronz v běhu na 3000 m překážek. Na třetí místo se posunul Francouz Mekhissi.

22:20 Kazach Jelusinov vyhrál turnaj boxerů do 69 kg. Ve finále porazil Uzbeka Gijasova a své zemi zajistil čtvrté olympijské zlato v této kategorii v řadě.

21:54 Kvůli nepřízni počasí se dnes na olympijských hrách v Riu de Janeiro nepojedou plánované finálové závody jachtařů. Organizátoři kvůli bezvětří start mužské i ženské kategorie 470 postupně posunovali až o tři hodiny, nakonec zvolili úplný odklad na čtvrtek.

21:32 Dlouho trvalo, než se američtí volejbalisté na olympijském turnaji rozehráli, ale dnes vyřadili polské mistry světa a jsou v semifinále. Poláci ani v Riu nezrušili čtvrtfinálovou kletbu, v bojích o medaile budou chybět už počtvrté v řadě. Stejně jako Američané naopak žijí svůj zlatý sen ruští obhájci titulu.

21:20 Druhým semifinalistou basketbalového turnaje mužů jsou Španělé, kteří přejeli Francii 92:67.

20:40 Golfistka Klára Spilková zahrála v úvodním kole olympijského turnaje v Riu de Janeiro šest ran nad normu hřiště a zatím jí patří 51. příčka. Přitom na prvních čtyřech jamkách zahrála dvakrát birdie a figurovala v první dvacítce, první devítku dohrála s parem. Jenže druhá polovina dne se jí potom vůbec nepovedla.

Na dvanáctce, nejtěžší jamce prvního kola, začala pro českou hráčku série tří bogey. Na čtyřparovou šestnáctku pak Spilková potřebovala šest úderů a ani další jamku nezahrála podle normy.

Golfistka Klára SpilkováFoto Reuters

19:55 Fotbalisté Brazílie snadno postoupili do finále olympijského turnaje, když přehráli Honduras 6:0. K triumfu pořadatelskou zemi nasměroval už po 15 vteřinách kapitán Neymar, který se tak postaral o nejrychlejší gól v historii olympijských her. Hvězdný útočník Barcelony navíc přidal další trefu z penalty a dvě asistence. Dva góly zaznamenal velký talent brazilského fotbalu Gabriel Jesus.

Klíčový moment zápasu nastal už v jeho úplném začátku. Neymar velmi dobře napadal obránce Hondurasu, sebral mu míč a běžel sám na brankáře. Ten sice stihl zakročit, ale míč se ještě odrazil od Neymara do prázdné branky.

Brazilský kapitán se postaral o nejrychlejší gól v historii pod pěti kruhy. V Riu se tak už podruhé přepisovala historie, když v základní skupině skóroval Alberth Elis z Hondurasu už po 30 vteřinách a vyrovnal tak dosud nejrychlejší gól Mexičana Oribeho Peralty z finále minulých her.

19:44 Patrick Hickey dočasně odstoupil z funkce ve výkonném výboru MOV i z čela evropského výboru kvůli podezření z nelegálního obchodování se vstupenkami.

19:29 Nizozemské pozemní hokejisty budou bojovat o třetí olympijské zlato za sebou. V Riu de Janeiro porazily Německo po nerozhodném výsledku 1:1 po základní hrací době na penalty 4:3. Na triumfy z Pekingu a z Londýna mohou navázat v pátečním finále, v kterém je čekají vítězky duelu mezi Novým Zélandem a Velkou Británií.

19:11 Indonésie má díky badmintonistům znovu olympijské zlato. Turnaj ve smíšené čtyřhře vyhráli v Riu suverénně Tontowi Ahmad a Liliyana Natsirová.

18:50 Klára Spilková v golfovém turnaji zapsala na třináctce druhé bogey za sebou a se skóre +2 je zatím na děleném 40. místě. ONLINE sledujte ZDE »

18:07 Desetibojař Adam Sebastian Helcelet si po vrhu koulí polepšil na 11. místo. Ve své oblíbené disciplíně vrhl 15,11 m a byl čtvrtým nejlepším závodníkem. Jiří Sýkora je po třetí disciplíně soutěže sedmadvacátý.

Adam Sebastian Helcelet se raduje ze svého pokusu ve vrhu koulí, který ho posunul na průběžné 11. místo olympijského desetibojeFoto Reuters

Úvodní disciplínu zvládl nejlépe Kanaďan Damian Warner, který časem 10,30 o pět setin vylepšil desetibojařské olympijské maximum. Po dálce se však do vedení dostal světový rekordman a obhájce zlata Ashton Eaton z USA, který skočil 794 cm a po kouli vede před Warnerem už o 95 bodů.

18:02 Tak opět změna! Kanoista Martin Fuksa nakonec do finále na dvoustovce nepostoupil. Oficiální výsledky se podruhé měnily, protože organizátoři špatně aplikovali postupová kritéria - ta zněla jasně: z každého semifinále postupují první dva, plus dva závodníci s nejlepším časem ze třetích míst. A Fuksa byl ve svém semifinále čtvrtý, takže mu lepší čas nemohl pomoci.

18:00 Parkúr družstev vyhráli v Riu Francouzi. Druhé místo obsadili jezdci Spojených států, bronzové medaile získali Němci.

17:41 První čtvrtfinále turnaje basketbalistů ovládli Australané, kteří porazili Litvu jasně 90:64. Dnes se ještě hrají duely Španělsko - Francie, USA - Argentina a v noci derby Chorvatsko - Srbsko.

17:35 Podívejte se, jak vypadá rituál českých atletů na olympiádě!

17:26 Desetibojaři právě bojují v koulařském sektoru, Adam Sebastian Helcelet by si mohl celkově výrazně polepšit, prvním pokusem vrhl solidních 15,11 m. ONLINE z desetiboje sledujte ZDE »

17:09 Běh na 3000 metrů překážek v Riu vyhrál Keňan Conseslus Kipruto, obhájce titulu Ezekiel Kemboi doběhl třetí. Mezi ně se vklínil Američan Evan Jager.

17:05 Kladivář Lukáš Melich se nedostal do olympijského finále, v kvalifikaci hodil 73,14 metru a obsadil 15. místo. K postupu mu chybělo 33 centimetrů. Ve finále bude překvapivě chybět i jasná jednička letošních světových tabulek Pawel Fajdek z Polska.

Kladivář Lukáš Melich v olympijské kvalifikaci neuspělFoto Reuters

Melich na hrách obhajoval šesté místo z Londýna, o rok později si z MS v Moskvě přivezl bronz. Letos se mu však příliš nedařilo, nominační limit 77 metrů nesplnil a do Ria se dostal až na základě pozvánky Mezinárodní atletické federace.

V druhé kvalifikační sérii hodil český reprezentant za 73 metrů, ale ke svému letošnímu maximu 75,97 se nedokázal přiblížit. K postupu do finále z dvanáctého místa nakonec stačil výkon 73,47.

16:41 Adam Sebastian Helcelet se po druhé disciplíně olympijského desetiboje posunul na 17. místo. Vicemistr Evropy skočil do dálky 735 centimetrů, předtím zvládl úvodní stovku za 11,06 sekundy. Jiří Sýkora je po rovných sedmi metrech osmadvacátý.

Úvodní disciplínu zvládl v Riu nejlépe Kanaďan Damian Warner, který časem 10,30 o pět setin vylepšil desetibojařské olympijské maximum. Po dálce se však do vedení dostal světový rekordman a obhájce zlata Ashton Eaton z USA, který skočil 794 cm a vede před Warnerem o 30 bodů.

Desetibojař Jiří SýkoraFoto Reuters

15:55 Kanoista Martin Fuksa postoupil do finále A, i když ve své rozjížďce obsadil až čtvrté místo. Dosažený čas mu nakonec stačil na poslední osmou postupovou příčku a ve čtvrtek pojede o medaile. Deblkajak Daniel Havel, Jan Štěrbačeká pouze finále B, Havlův výkon však ovlivnily střevní potíže.

Třiadvacetiletý Fuksa, který v úterý v Riu obsadil šesté místo na kilometru, zaostal v prvním semifinále za prvními dvěma příčkami, jež automaticky zajišťovaly postup, téměř o tři desetiny sekundy.

Rychlejší než Fuksa byli Brazilec Isaquias Queiroz, Španěl Alfonso Benavides a Číňan Li Čchiang. Český mistr světa na neolympijské pětistovce z loňského šampionátu tak musel čekat na výsledky zbývajících dvou semifinále, která byla nakonec i kvůli větším vlnám pomalejší.

Deblkajakáři kvůli zdravotním problémům Havla jeli rozjížďku naplno jen prvních 200 metrů, pak zvolnili. "Měl jsem v noci i ráno žaludeční a střevní potíže. Bohužel mi to vzalo dost sil a v rozjížďce se to projevilo, proto jsme ji jen tak projeli a šetřily síly na semifinále," uvedl Havel a přiznal, že celou noc skoro nespal. V semifinále Češi skončili čtvrtí a čeká je finále B. "Bohužel jsem byl od poloviny trati úplně gumovej, nešlo to," řekl Havel.

15:45 Deblkajak Daniel Havel, Jan Štěrba obsadil v semifinále na kilometru čtvrtou pozici a čeká ho finále B. Do boje o medaile postoupily první tři lodě.

15:11 Desetibojař Adam Sebastian Helcelet zahájil olympijskou soutěž výkonem 11,06 sekundy v běhu na 100 metrů a v průběžném pořadí je vicemistr Evropy po první disciplíně třiadvacátý. Druhý český reprezentant Jiří Sýkora je s časem 11,15 sekundy na 25. místě.

Úvodní disciplínu desetiboje zvládl v Riu de Janeiro nejlépe Kanaďan Damian Warner, který časem 10,30 o pět setin vylepšil desetibojařské olympijské maximum. V průběžném pořadí vede o 38 bodů před světovým rekordmanem Ashtonem Eatonem, obhájce zlata z USA zaběhl na stovce 10,46.

Adam Sebastian Helcelet doběhl stovku na šestém místěFoto ČTK

14:40 Rychlostní kanoista Martin Fuksa, který v úterý obsadil na olympijských hrách šesté místo na kilometru, postoupil v závodu na 200 metrů do odpoledního semifinále. Ve své rozjížďce obsadil třetí místo za Rusem Andrejem Krajtorem a Maďarem Jonatánem Hajduem. Semifinále pojede v Riu de Janeiro i deblkajak Daniel Havel, Jan Štěrba na kilometrové trati.

Třiadvacetiletý Fuksa si s přehledem pohlídal jednu z pěti příček, které v jeho kategorii automaticky zajišťovaly postup. Havel se Štěrbou byli na prvním mezičase druzí, když ale viděli, že jim favorizovaní Němci Max Rendschmidt a Marcus Gross ujíždějí a o jediném postupovém místě je nejspíš rozhodnuto, rozhodli se šetřit síly pro semifinále a zbytek trati zcela vypustili.

14:15 Deblkajak Daniel Havel, Jan Štěrba si na olympijských hrách v Riu de Janeiro přímý postup do finále na kilometrové trati nezajistil a pojede o něj v odpoledním semifinále. V úvodní rozjížďce obsadila česká posádka poslední místo, zvítězili favorizovaní Němci Max Rendschmidt a Marcus Gross.

Havel se Štěrbou byli na prvním mezičase druzí. Když ale viděli, že jim Němci ujíždějí a o jediném postupovém místě je nejspíš rozhodnuto, rozhodli se šetřit síly pro semifinále a zbytek trati zcela vypustili.

13:40 Kanoista Isaquias Queiroz dos Santos živí po stříbru z kilometrové trati i dál svůj sen o tom, že se stane prvním brazilským olympijským vítězem v rychlostní kanoistice. Jeden ze soupeřů Martina Fuksy má ze světových šampionátů ve sbírce už tři mistrovské tituly a v Riu chystá další útoky na dvoustovce a také v deblkanoi.

13:30 Šéf Evropského olympijského výboru Patrick Hickey byl v Riu de Janeiro zadržen kvůli podezření z nelegálního obchodování se vstupenkami na olympijské soutěže. Policie si pro irského funkcionáře, jenž patří i do úzkého vedení Mezinárodního olympijského výboru, přijela brzy ráno do hotelu Windsor Marapendi v Riu.

12:30 Začíná soutěž golfistek. Ve hře je i Klára Spilková. Online sledujte ZDE>>>

11:35 Olympijský vítěz ve cvičení na hrazdě Fabian Hambüchen se rozhodl uchovat si památku na životní triumf tím, že si nářadí z Ria koupí. Nakonec to německého gymnastu, který v Brazílii korunoval svoji kariéru po bronzu z Pekingu 2008 a stříbru z Londýna 2012, nebude stát nic, protože výrobce se rozhodl, že mu hrazdu věnuje.

11:30 Irský boxer Michael Conlan po čtvrtfinálové porážce na olympijských hrách v Riu de Janeiro zuřil. Světovou federaci AIBA označil za podvodný a zkorumpovaný spolek, rozhodčí při svém emociálním projevu v ringu počastoval zdviženými prostředníčky a prohlásil, že v amatérském ringu končí. Více čtěte ZDE>>>

Irský boxer Michael Conlan po porážce označil AIBA za podvodnou organizaciFoto EPA

Vše o LOH v Rio de Janeiru sledujte ZDE>>>

Vrcholy středečního programu na LOH Rio 2016

12:30 golf ženy: Spilková . ONLINE sledujte ZDE>>>
14:00 rychlostní kanoistika - rozjížďky: K2 1000 m muži: Havel , Štěrba , 15:26 semifinále
14:30 rychlostní kanoistika - rozjížďky: C1 200 m muži: Fuksa , 15:42 semifinále
14:30 desetiboj muži: Helcelet , Sýkora . ONLINE sledujte ZDE>>>
16:05 kladivo muži - kvalifikace: Melich
18:00 fotbal muži - semifinále: Brazílie - Honduras,
23:45 basketbal muži - čtvrtfinále: USA - Argentina

Čtvrtek:

01:30 stolní tenis družstva muži - finále: Čína - Japonsko
01:30 oštěp muži - kvalifikace A: Vadlejch . ONLINE sledujte ZDE>>>
02:15 dálka ženy - finále,
02:55 oštěp muži - kvalifikace B: Veselý , Frydrych<br /> 03:30 200 m ženy - finále
03:55 100 m překážek ženy - finále
05:00 plážový volejbal ženy - finále

Český olympionik Martin Fuksa
Český olympionik Martin Fuksa

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud