1. května 2020 • 09:32

Tipy 4. kolo CS:GO: Sampi překvapí eSubu, Sinners ztratí poprvé body

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

NEDĚLE | Ve čtvrtém kole Sazka eLEAGUE se dají očekávat vyrovnané bitvy. V první zápase se utkají ve formě hrající Gunrunners se slovenskou sestavou Defeaters. Následovat bude souboj dvou týmů ze spodní části tabulky, Enterprise vyzvou RAMS. Sampi se pokusí přidat druhou výhru v zápase proti eSubě. V prozatím nejočekávanějším zápase ligy se utkají Sinners proti Brute. 



Gunrunners - Defeaters (13:00)

Tip: 2:0
Zápas můžete sledovat živě na Twitch.tv/eleaguecz

Gunrunners jsou jednoznačně na vzestupu. Minulý týden si poradili s eSubou, i přes to, že hráli bez Jiřího "azak" Hausnera, který se rozhodl k zápasu nenastoupit. Jeho náhradník Lukáš "LucasP" Pócsik se vypořádal se svou rolí parádně. Defeaters si odnesli ze tří zápasů tři remízy. Posledně se jim podařilo obrat o body Team Brute. Defeaters mají obrovský potenciál, jenže nová sestava se bude muset sehrát. Z nedělního zápasu si neodnesou ani jeden bod, 0:2 pro Gunrunners. 

Gunrunners
1,33
Defeaters
3,00

RAMS - Enterprise (15:00)

Tip: 0:2
Zápas můžete sledovat živě na Twitch.tv/eleaguecz

Enterprise se rozehrávají. Minulý týden nebyli daleko od neuvěřitelného comebacku proti Sinners. Jestliže se k dobrým individuálním přidá týmová hra, budou Enterprise nebezepečným soupeřem. RAMS na druhé straně vypadají jako nejslabší celek Sazka eLEAGUE. Jediný bod si připsali v prvním zápase proti eSubě a v tabulce se nachází na poslední příčce. Enterprise ukáží, čeho jsou schopní, překvapí a připíšou si první výhru. 

RAMS
1,47
ENTERPRISE
2,50

Sampi - eSuba (17:00)

Tip: 2:0
Zápas můžete sledovat živě na Twitch.tv/eleaguecz

Nová sestava Sampi si minulý týden připsala první výhru proti RAMS. eSuba je největším překvapením dosavadního průběhu Sazka eLEAGUE. Jeden z full-time celků se trápí a okupuje 7. příčku. Rozhodně se nebude jednat o jednostrannou záležitost, obě mapy budou těsné. Sampi však vyjdou z obou vítězně.   

Sampi
2,20
eSuba
1,60

Team Brute - Sinners (odloženo)

Tip: 1:1
Zápas můžete sledovat živě na Twitch.tv/eleaguecz

Utkání bylo na přání Sinners odloženo, o náhradním termínu se rozhodne na začátku příští týdne.
V týdnu se již oba týmy setkaly. V semifinále Esports RDY Cup poznali Sinners prvního přemožitele na česko-slovenské scéně, Brute je po velké bitvě porazili 2:1 na mapy. Série byla perfektním lákadlem na nedělní šlágr kola. Sinners budou mít jistě o motivaci postaráno. Team Brute je připraví o první body v Sazka eLEAGUE, konečné skóre bude 1:1.

Team Brute
3,00
Sinners
1,33

Vsaď si na favority 4. kola Sazka eLEAGUE CS:GO jedním klikem »

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud