18. června 2022 • 15:38

VIDEO: In-game leader jsem stále já, říká beastik ze SINNERS. Do finále postoupí ENTERPRISE

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrcholí jarní split Sazka eLEAGUE a favoritem číslo jedna v závodech o titul jsou SINNERS. Hříšníci zatím v Playoff největší domácí ligy nikdy nepoznali porážku. I proto Sebastian „beastik“ Daňo a jeho tým mají jasné ambice - zvítězit.



SINNERS přitom nejsou v úplně komfortní situaci. Z týmu odešel na zkušenou do světa hvezdný Adam "NEOFRAG" Zouhar. Toho nahradil ve skvadře českých jedniček coach tomkeejs

Jde o dočasné řešení, dokud organizace nenajde za NEOFRAGa odpovídající náhradu. To je ale v současnosti kvůli vysokým cenám hráčů náročný úkol.

Hra hříšníků se ale podle beastika i tak zvedá a forma vyladěná. "I když jsme pokazili předtím turnaj v Česku, tak ty poslední evropské zápasy nám ukázaly, že dokážeme hrát fajn CSko i s Tomem a já si myslím, že jsme připravení to tady (Sazka eLEAGUE, pozn. red.) vyhrát," říká Sebastian Daňo

Tomkeejs si na vysoké tempo už zvykl

"Tomkeejs hrál víceméně po dvou letech, předtím hrál Valorant. Zdá se, že přepnout z coache na hráče je lehké, ale jak si člověk zkusí to tempo, tak je vidět, že hodně zastovála. Ale tím, jak jsme s ním začali hrát a pracovat s ním, tak je vidět, že se do toho tempa dostal," dodává beastik.

Beastik i přes zapojení Tomáše Tomky do sestavy zůstal in-game leaderem. "Co se týče coach pozice, tak když už si zacallujeme nějakou pauzu, tak se Tom snaží říct nějaké ty pointy, které vidí, během té hry," odhaluje workflow SINNERS beastik.

A jak vidí své šance na Playoff Sazka eLEAGUE? "Řekl bych, že proti Entropiq vyhrajeme 2:0, i když kluci nehrají špatně. Co se týče Eclot / Enterprise, tam jsem fifty-fifty, ale přece jen si myslím, že ENTERPRISE vyhrají," uzavřel Sebastian.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud