16. října 2022 • 12:00

CSko 2v2 a postup do Dánska. Národní finále Red Bull Flick už v neděli a staví se i NEOFRAG

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Národní finále populární turnajové série Red Bull Flick, která spočívá v battlech dvoučlenných týmů je za dveřmi. Už v neděli 23. října se dozvíme o postupujících na mezinárodní vyvrcholení soutěže v dánské Kodani. Doraž do Autoklubu ČR v centru Prahy a podpoř finalisty.



Národnímu finále předcházely čtyři kvalifikačního okna, kterých se účastnili i hráči z absolutní CZ/SK špičky, jako savana1 nebo manguss. Nakonec se radovaly tyto týmy: The Prodigy, obrabeci, Zakusecky, Sampi, Darbercute, WorMarsl, EZ WIN, INSANITY, Crazyy832 party, upol power, vidim za roh, TGRAVITY, JakZaMlada woof woof, GG_GoNext a LENOCHODI.

Až na Sampi, vám týmy, které vznikly hlavně pro Red Bull Flick a jeho speciální formát 2v2, moc neřeknou Pojďme si představit tedy osobnosti, které za nimi stojí.

Sampi, ENTERPRISE a "odpadlík" zur1s

Zakusecky dalo dohromady duo z týmu Sampi, MATYS HONES

Obrabeci jsou novopečení šampioni Sazka eLEAGUE manguss system

Sampi reprezentují dva mladící, savana1 T4gg3D

Za zmínku určitě ještě stojí tým DARBERCUTE, za které hraje zur1s, jenž v poslední době vystřídal řadu profesionálních organizací a Darberrr. Je tu nicméně ještě dalších 12 týmů, které budou chtít do výsledků národního finále určitě promluvit

Staví se i NEOFRAG nebo T9Laky

Kromě nabitého programu finále Red Bull Flick lákají organizátoři na showmatche. Těšit se můžete třeba na Neofraga z OG.

"K dispozici budou dvoje brýle na virtuální realitu. Taky tři závodní simulátory, na kterých se uskuteční soutěž o tři nejlepší časy. Počítače od COMFOR a AMD ti umožní vyzkoušet si unikátní mód v CS:GO Red Bull Flick a chybět nebude ani čtveřice PlayStationů, na kterých můžeš ve hře FIFA 23 vyzvat členy eRepre – Serona a T9Lakyho," zve Red Bull.

Národní finále proběhne 23. října v Autoklubu ČR v Praze v Opletalově ulici. 

Harmonogram

10:00 začíná národní finále

13:30 čtvrtfinále

14:00 se otevírají brány veřejnosti

17:00 showmatch ENTERPRISE vs ENTROPIQ PRAGUE

17:30 showmatch vítěze vs OG

18:15 semifinále

21:00 Finále

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud