20. ledna 2023 • 14:14

NEOFRAG startuje sezónu! Jeho OG na BLAST Spring Groups prověří Team Liquid

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Adam "NEOFRAG" Zouhar se svojí mezinárodní partou z OG rozehrává soutěžní rok 2023. A hned v jeho úvodu jej čekají náročné matche na BLAST Premier: Spring Groups v dánské Kodani. První na "výplatní pásce" je americká organizace Liquid.



Loňská sezóna pro Adama Zouhara a jeho kolegy byla jako na houpačce. Na akcích společnosti BLAST se ale OG velmi dařilo. Tým, který se skládal během roku 2022, bude chtít vstoupit do toho aktuálního určitě správnou nohou - organizace OG Esports má ty nejvyšší ambice. 

První zápas v Kodani odehraje NEOFRAG proti americkému Team Liquid. Ten je třetí ve světovém hodnocení, prověrka to tak bude bezesporu náročná. Vítěz klání si zahraje s FaZe Clanem, který i bez raina s náhradníkem es3tagem deklasoval Complexity. Poražený naopak spadne do Low Bracketu a už si nebude moci dovolit zaváhat. 

EG překvapili Heroic

Vůbec prvním matchem roku 2023 na tier1 scéně byl duel mezi Evil Geniuses Heroic. Šlo o souboj 32. týmu žebříčku HLTV a jejich lídrů. Málokdo by si tak vsadil na EG. Jenže ti plně využili zaváhání favoritů. 

První mapu Heroic ovládli bez větších obtíží 16:7, jenomže pak usnuli na vavřínech a dovolili americkému celku otočit vývoj. Evil Geniuses vyhráli paradoxně i navzdory tomu, že všichni až na automatica měli záporný K/D rating.

Vitality zvítězili nad Astralis

O bytí či nebytí na BLAST: Premier Spring Groups si teď cadiaN a spol. zahraje v dánském "derby" s Astralis, kde na ně číhá hvězdný dev1ce

Ani on nedokázal zastavit rozjeté Vitality, které start sezóny zastihl ve skvělé formě. Domácím nepovolili ani mapu. Vedle hvězdného ZywoOa se skvěle uvedl také izraelský rifler Lotan "Spinx" Giladi.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud