22. července 2020 • 11:45

VIDEO: Prvních 15 minut gameplaye Mafie, legendární dabing v podobném složení

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mafia 1 je v Čechách jednou z nejoblíbenějších her vůbec. 2K Czech vydalo v roce 2002 hru, která ovlivnila celou generaci českých hráčů. Příběh Tommyho Angela v mafiánské rodině Dona Salieriho je jedním z nejsilnějších vůbec. O osmnáct let později jsme se dočkali remaku, v posledních dnech také informací o dabingu a nového gameplaye.



Český dabing Mafie 1, stejně tak jako Mafie 2, je neodmyslitlnou součástí legendární série. Řekněte, kdo z nás nemá při poslechu tohoto videa husí kůži:

Pro české fanoušky Mafie máme jen dobré zprávy. Hlavní trojice dabérů Marek Vašut, Petr Rychlý a Luděk Čtvrtlík totiž po 18 letech opět propůjčí svůj hlas Tommymu, Pauliemu a Samovi. Známá jména vidíme také u Franka a detektiva Normana. Sára a oba Donové budou mít nové dabéry.

Hlavní známa jména českého dabingu Mafie:

Tommy: Marek Vašut
Paulie: Petr Rychlý
Sam: Luděk Čtvrtlík
Don Salieri: Marcel Vašinka
Sára: Lucie Pernetová
Frank: Dalimil Klapka
Don Morello: Ludvík Král
Detektiv Norman: Alexej Pyško

Nyní ke gameplayi. Prvních 15 minut mělo být zveřejněno dnes odpoledne, společnost IGN však video zveřejnila již v ranních hodinách. 

Na ukázce je možné sledovat misi "Výlet do přírody," kde se Tommy a Paulie vydají za město, kde mají spolu ze Samem přebrat zásilku whiskey. Jenže nic nejde podle plánu a mise se změní v napjatou přestřelku.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud