8. března 2014 • 12:00

FANTASY EXTRALIGA: Je tu nová bitva! Zaregistrujte se do play off

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Základní část Tipsport extraligy skončila, ale iSport Fantasy extraliga je připravena na nový start, který se rozjede od začátku play off (včetně předkola). Jak říkají s oblibou hokejisté a jejich trenéři: „Play off je jiná soutěž.“ V případě iSport Fantasy extraligy to platí také. Nová bitva je tu! 



Pravidla i grafická podoba této jediné oficiální soutěže hokejových fanoušků budou vycházet ze stávající hry, přijdou však i speciální úpravypro play off.

K dispozici dostanete celkem 7 možností sestavit svůj tým v rámci jednoho týdne, budete si moct zařadit do sestavy až pět hráčů z jednoho týmu, od semifinále pak deset. Změní se i ceny brankářů a celkový rozpočet týmu, aby měli všichni soutěžící stejnou startovní pozici. Začíná se totiž od nuly!

Změny pravidel pro play off Fantasy extraligyFoto www.isport.cz/fantasy

Co je důležité, změní se také ceny. Na celkového vítěze čeká zájezd na mistrovství světa v hokeji, na druhého v pořadí pivo Radegast na rok zdarma, další se mohou těšit na dres podepsaný od Jaromíra Jágra. Ceny se přitom budou rozdávat každý týden!

Možnost zaregistrovat váš tým do play off Fantasy extraligy je spuštěna už od středy, abyste měli dostatek času na sestavení týmu.

Zapojte se i vy na www.isport.cz/fantasy >>

Hlavní ceny play off Fantasy extraligy
Hlavní ceny play off Fantasy extraligy

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud