3. července 2020 • 11:31

Pilař končí v Olomouci. Nedostal novou smlouvu, dva hráči prodloužili

Autor: ČTK, pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý reprezentační křídelní záložník Václav Pilař skončil v Olomouci. Jednatřicetiletému fotbalistovi k 30. červnu vypršela smlouva a hanácký klub mu prodloužení nenabídl. Naopak další záložníci Tomáš Zahradníček a Ondřej Zmrzlý podepsali se Sigmou nové kontrakty. Olomoučtí o tom informovali na svém webu.



Pilařovi vypršela smlouva ještě před koncem aktuální ligové sezony, která se kvůli koronavirové pauze netradičně natáhla až do července. Účastník evropského šampionátu v roce 2012 přestoupil do Olomouce před dvěma lety z Plzně, ale i vinou pokračujících zdravotních problémů se v Sigmě příliš neprosadil. Ve dvou ligových sezonách dal pouze jeden gól.

Bývalý hráč německých týmů Wolfsburgu a Freiburgu se navíc vloni na podzim dostal do sporu s trenérem Radoslavem Látalem. Odchovanci Hradce Králové se nelíbilo, že kouč po jednom ze zápasů vysvětloval jeho absenci zraněním, což podle Pilaře nebyla pravda. Hráč byl následně přeřazen do B-týmu, ale v lednu se do áčka Sigmy vrátil.

Zatímco Pilař Sigmu opouští, další dva záložníci budou na Hané pokračovat. Šestadvacetiletý Zahradníček prodloužil smlouvu o jednu sezonu a jednadvacetiletý Zmrzlý podepsal nový kontrakt až do roku 2023.

SK Sigma Olomouc Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud