2. února 2021 • 15:45

To nejlepší z Deliho ve Slavii: drzá klička, čeština i strkanice s Kangou

Autor: apr, ros, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
  • Nejlepší momenty Simona Deliho v dresu Slavie: roztržka s Kangou, oslavy titulů v češtině i gól v derbyNejlepší momenty Simona Deliho v dresu Slavie: roztržka s Kangou, oslavy titulů v češtině i gól v derbyFOTO: Koláž iSport.cz

    Patřil k hlavním tvářím slávistického obrození. Simon Deli zažil v sešívaném dresu dva tituly i obdivuhodnou cestu Evropskou ligou, kterou ukončila až ve čtvrtfinále věhlasná Chelsea. Přidal také dvojí triumf v MOL Cupu. Nyní, po roce a půl v belgických Bruggách, se vrací na hostování do Edenu zpět. Odhodlaný přidat další úspěchy. Podívejte se na nejlepší momenty stopera z Pobřeží slonoviny během jeho prvotního působení v Edenu.

  • Chladnokrevně i uvnitř vápna

    Ve Slavii Simon Deli působil od začátku roku 2015 a téměř okamžitě začal udivovat fanoušky svými finesami. Mezi jednu z nejvýmluvnějších patří klička, kterou si dovolil udělat v březnu 2016 dnes již zesnulému Josefu Šuralovi během derby se Spartou ve vlastním vápně.

    Sparta - Slavia: Deli se mazáckou kličkou ve vlastním vápně zbavil Šurala
    Video se připravuje ...

  • Kam jedeš?

    Ještě efektněji vypadala Deliho klička proti teplickému záložníkovi Petru Kodešovi jen o měsíc později. Ten přijel do vzájemného souboje „jako na saních“, ale slávistický stoper se s notnou dávkou lehkosti vyhnul a pokračoval v akci.

    Slavia - Teplice: Deli si pohrál s Kodešem, který přijel jako na saních
    Video se připravuje ...

  • Přetlačovaná s Petrželou

    Další aplaus si v Edenu Simon Deli vysloužil v březnu 2017, když poslal mimo hřiště rozeběhnutého Milana Petrželu. Plzeňský záložník měl lepší výchozí pozici, ale rodák z Pobřeží slonoviny se s ním nepáral. Obehrál ho a ještě nechal odklouzat přes rohový praporek za postranní čáru.

    Slavia - Plzeň: Deli se u rohového praporku elegantně zbavil Petržely
    Video se připravuje ...

  • Baroš? Žádný problém

    Na stadionu U Nisy se Slavii nikdy nehrálo příjemně, obzvlášť pak když v dresu domácích válel během sezony 2016/17 Milan Baroš. Tehdy ještě liberecký útočník jednou mířil v brejku na slávistickou bránu, ale Simon Deli se obelhat nenachal. Zkušeného matadora vystál a následně s přehledem obral o balon.

    Liberec - Slavia: Barošův brejk zlikvidoval suverénní Deli
    Video se připravuje ...

  • Titul hezky česky

    První titul (2017) po obrození Slavie přinesl také první českou děkovačku Simona Deliho, který si vzal řeč během společných oslav s fanoušky. Stoper s brýlemi rozpoutal skandování „Ať žije Slavie!“

    Ať žije Slavie! Deli v češtině vedl děkovačku ve Žlutých lázních
    Video se připravuje ...

  • Trefa v derby

    Simon Deli se gólově prosadil ve FORTUNA:LIZE celkem třikrát a to proti Jihlavě, Slovácku a pražské Spartě. Branku z jarního derby sezony 2017/18 slávističtí fanoušci asi jen tak nezapomenou. "Sešívaní" totiž prohrávali po prvním poločase 0:3 a i díky brance afrického stopera z 83. minuty nakonec s rivalem remizovali 3:3.

    Sparta - Slavia: Deli se po rohu trefil hlavou a snížil na 2:3
    Video se připravuje ...

  • Strkanice s Kangou

    Ze Simona Deliho se během angažmá ve Slavii stal velký klubista. Dokládá to i situace po dalším derby se Spartou, které skončilo v dubnu 2019 remízou 1:1. Stoper Slavie se snažil zpacifikovat záložníka Sparty Guélora Kangu. Ten totiž v Edenu ironicky tleskal Tribuně Sever. Oba borce po krátké roztržce rozdělili spoluhráči.

    Slavia - Sparta: Kanga popíchl tribunu Sever a spustil rozmíšky mezi oběma týmy
    Video se připravuje ...

  • Kámo, máme double!

    Po oslavách druhého titulu (2019) v pražské Slavii si Simon Deli střihl první rozhovor v češtině. Ten se stal virálním a hlášky „Kámo, ty vole, je to trošku těžký“ a „Kámo, máme double, to je moc důležitý“ si zapamatoval snad každý.

    Deliho první rozhovor v češtině: Kámo, ty vole, je to trošku těžký
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud