5. ledna 2009 • 11:24

Rosický: rupne to a je konec!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už je to téměř rok. A návrat je stále v nedohlednu. Zranění Tomáše Rosického se údajně pomalu zlepšuje, ale šlacha není pevná. A pokud příště opět povolí, znamenalo by to konec kariéry.



Informaci přineslo dnešní vydání Aha!, které se odkazuje na „dobře informovaný zdroj“. Podle něho se pouze čeká na to, až se postižené místo zpevní, a Tomáš bude moci začít běhat.

„Pokud ale i tentokrát šlacha povolí, bude to asi konec kariéry,“ varoval zasvěcenec, který prý s Rosickým v minulém týdnu hovořil.

Zároveň si postěžoval na práci lékařů Arsenalu, jejichž statistiky jsou prachbídné: v roce 2008 utrpěli fotbalisté „gunners“ 69 zranění či nemocí!

„Je až zarážející, že se Arsenalu opakovaně a dlouhodobě zraňuje tolik hráčů. Nebýt jeho manažera Pavla Pasky, který Tomášovi zajistil opakovanou operaci v Německu, bůhví, jak by na tom byl teď,“ cituje deník Aha! nejmenovaný zdroj.

Rosického rehabilitace zatím probíhá dobře. Ale nejistota jeho návratu je velká. Nikdo neví, jestli (zda) se vrátí. A pokud šlacha zase rupne, tak je konec asi definitivní.

Další aktuální ztráty Arsenalu:
Cesc Fabregas (koleno), Theo Walcott (rameno), Kolo Touré (třísla), Denilson (záda), Song (stehenní sval).

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud