23. listopadu 2009 • 04:57

Rosický jedná o nové smlouvě

Autor: šq
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáši Rosickému končí v létě v Arsenalu smlouva, ale o svou budoucnost se patrně strachovat nemusí. Trenér Arsene Wenger prohlásil, že klub už s českým záložníkem jedná o prodloužení kontraktu.



Pro Rosického, kterému bude napřesrok už třicet let a jen nedávno se vrátil po předlouhé zdravotní pauze, to musí být dobrá zpráva. „Mluvíme s Tomášem a Williamem (Gallasem) a já jsem optimistou, že v obou případech se dohodneme,“ sdělil Arsene Wenger.

Český záložník se patrně dohodě bránit nebude, v Arsenalu by rád zůstal. „Vím, že kdybych se nakonec nedohodl s Arsenalem, byl bych schopen najít si jiný klub, i když to může znít sebevědomě,“ řekl Rosický v říjnu v rozhovoru pro deník Sport. Kromě Rosického a Gallase jednají „kanonýři“ také s Carlosem Velou.

Klub v této sezoně hodlá zarazit čtyřleté čekání na nějakou trofej a nezačal špatně. Ve slibně rozjeté Premier League si ale v sobotu pokazil situaci porážkou v Sunderlandu 0:1, i když právě Rosický v úvodu utkání neproměnil velkou příležitost.

Po Fabregasově zpětné přihrávce z deseti metrů tvrdě pálil, ale gólman Martin Fulop ránu nohou vyrazil. Duel rozhodl v 71. minutě Darren Bent, Rosického o minutu později nahradil Theo Walcott, ale ani on už s výsledkem nic nepořídil.

Arsenal tak zůstává na třetí příčce, na vedoucí Chelsea ztrácí osm bodů, ale k dobru má jedno utkání.

Tomáš Rosický si zatím moc nezahrál.
Tomáš Rosický si zatím moc nezahrál.

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud