12. června 2017 • 10:50

Dorostenci Sparty vládnou Česku! Je to skvělý potenciál, tvrdí Holoubek

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové Spartě se povedl parádní kousek. Všechny její dorostenecké týmy se totiž staly mistry svých soutěží. Nejtěsnější to měla šestnáctka, kterou trénuje bývalý kouč áčka David Holoubek. Další sparťanští dorostenci si zajistili titul s předstihem.



Trenér David Holoubek dovedl tým Sparty do 16 let k výhře nad Příbramí v posledním kole a oslavy mohly vypuknout. Díky třem bodům si totiž jeho tým zajistil titul, o který se pral s rivalem ze Slavie.

„Myslím, že je tady super kolektiv a je to skvělý potenciál pro celou Spartu,“ chválil své svěřence Holoubek. Trenéra, který ještě na začátku jarní sezony vedl první tým Sparty, potěšily i výsledky dalších dorosteneckých týmů pražského klubu.

„Máme tituly ve všech dorosteneckých kategoriích. To svědčí o tom, že jsou tady dobří trenéři i hráči a že se s nimi dobře pracuje,“ lebedil si Holoubek.

VIDEO | Sparťané ovládli všechny dorostenecké soutěže

Spokojený byl také bývalý obránce Erich Brabec, který na Spartě vede tým do 17 let. „Sezona byla dlouhá a náročná. Bylo vidět, že hráči už toho na konci měli dost, ale titul si vyhrát zasloužili,“ tvrdil. Jeho tým měl triumf jistý už dvě kola před koncem.

„Kvalita u nás je velká, máme 6 až 8 reprezentantů. A nejvíce si cením charakteru. Podle mě je tohle základ úspěchu,“ dodal Brabec.

Sparťanský dorost do 19 let slaví s trofejí
Sparťanský dorost do 19 let slaví s trofejí

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud


Články odjinud