30. srpna 2013 • 08:58

Vzdali jsme se, je to obrovské zklamání, říká kouč Skuhravý

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neměli žádnou šanci. Fotbalisté Jablonce prohráli ve 4. předkole Evropské ligy na hřišti Betisu Sevilla vysoko 0:6. Po domácí porážce 1:2 tak nebylo, pokud jde o postupující tým, co řešit. "Zápas jsme nezvládli po mentální stránce," litoval kouč českého zástupce.



"My jsme ten zápas nezvládli po mentální stránce, diváci, připravenost, rozhodující zápas a soupeř byl ve všech směrech lepší. Nedokážu posoudit, zda ten výsledek byl spravedlivý nebo krutý, ale rozhodně byl zasloužený," nehledal výmluvy kouč Skuhravý.

MATCH OVERVIEW LEGACY
29. 8. • 21:30
Real Betis
Real Betis
6:0
ONLINE
29. srpna
21:30
FK BAUMIT Jablonec
FK BAUMIT Jablonec
Góly

Domácí: 19. Castro, 29. Beneš (vl.), 50. Matilla, 57. Molina, 73. Rodriguez, 81. Torres

Hosté:

Sestavy

Domácí: Andersen – Nacho (74. Chulli), Jordi, Amaya, Chica – Sevilla, Matilla – Xavi Torres, Juanfran – Molina (59. Rodriguez), Rubén Castro (52. Cedric).

Hosté: Špit – Beneš, Vaněk, Novák, Eliáš – Loučka – Čížek (46. Třešňák), Rossi – Piták (75. Kubista), Hubník, Vošahlík (46. Kopic).

Rozhodčí

Nikolajev – Celovalnikov, Mosjakin (všichni Rusko)

Stadion

Estadio Manuel Ruiz de Lopera, Sevilla


"Teď se teprve ukáže, jaké jsme mužstvo a jak s tím naložíme. Rozdíl mezi námi a Betisem se dnes ukázal naplno. My samozřejmě, pokud budeme chytří, tak si z toho vezmeme ponaučení, pokud v tom budeme hledat nějaké kličky a výmluvy, tak se nám to může stát třeba v pondělí s Libercem," pokračuje.

"Raději bych ten zápas ani nehodnotil, je to obrovské zklamání, ale spíš s tím, že jsme se vzdali. Dnes v naší hře nebylo nic pozitivního," dodává.


Těžko hledal slova i jablonecký záložník Jan Kopic. "Ukázali nám, jak se hraje fotbal. Byla to zasloužená porážka i výsledek. Bohužel si pak s námi pak dělali absolutně, co chtěli," říká.

" My jsme měli v plánu dostat je do situace, aby se nás báli, a stal se opak. Posadili jsme je do hry, začali si věřit a to je konec, když si takový tým začne věřit na míči. Chtěli jsme tady postoupit, ale prostě jsme na to dnes neměli. Já si za stavu 0:4 říkal, ať nedostaneme bůra, a dostali jsme ještě dva," smutně uzavírá Kopic.

Závěrečný hvizd byl pro hosty vysvobozením.
Závěrečný hvizd byl pro hosty vysvobozením.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud