Tomáš Podvín
24. srpna 2016 • 16:31

Postup přes Anderlecht? Dát gól v 5. minutě a pak další dva, říká Hušbauer

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z BRUSELU | V prvním zápase proti Anderlechtu nemohl záložník Slavie Josef Hušbauer proti belgické chloubě pro trest za žluté karty nastoupit. Do odvety je ovšem připraven a patřičně nažhaven. „Mám víc energie, než mají kluci. Hrál jsem na rozdíl od nich jenom ligu,“ tvrdil Hušbauer.



Hušbauera ještě stále trochu bolí, že v prvním utkání s Anderlechtem sledoval své spoluhráče pouze z tribuny. „Mrzelo mě, že jsem nemohl klukům pomoct. Nevím, jestli bych pomohl, ale každému je líto, když nemůže takový zápas hrát,“ řekl.

„První půle byla velmi dobrá, mohli jsme dát nějaký gól. Vypadalo by to jinak. Bohužel jsme hned na začátku druhé inkasovali, což nás hodně potopilo. Druhý přišel po zbytečné chybě a pak si soupeř už věřil, hodně držel balon a pro nás to bylo hodně těžké,“ hodnotil první duel.

Ten už je ale teď pryč a slávisté si chtějí spravit náladu v odvetě. „Bylo by hezké postoupit, ani po prohře 0:3 nemůžeme jet na odvetu odevzdaní. Může se stát cokoliv, kdybychom dali rychlý gól, dalo by se něco dělat,“ burcoval šestadvacetiletý záložník.

Hušbauer před Anderlechtem: Můžou nás podcenit, musíme hlavně vstřelit první gól
Video se připravuje ...

Hušbauer ale zároveň musel uznat schopnosti soupeře, který má navíc před odvetou luxusní náskok. „Anderlecht má velkou kvalitu a bylo by velké štěstí, kdyby se to podařilo otočit,“ souhlasil.

Přesto má středopolař Slavie v hlavě ideální scénář čtvrtečního duelu. „Museli bychom mít hodně velké štěstí a dát rychle gól. Kdybychom ho dali tak do 5. minuty a do poločasu druhý, reálné by to asi bylo. To by byl ideální scénář. V 90. minutě třetí a v prodloužení čtvrtý,“ smál se.

Už s vážnější tváří hodnotil na závěr svou vlastní formu. Slavii pomohl gólem k postupu přes Rio Ave a naposledy s Příbramí přidal ke gólu ještě asistenci. „Cítím se určitě líp než minulou sezonu a doufám, že to bude pokračovat,“ přál si Hušbauer.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud