Tomáš Podvín
24. srpna 2016 • 11:15

Uhrin chystá změny v sestavě: Chceme hrát útočně a v Bruselu vyhrát

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odveta jako formalita? S tím na trenéra Slavie Dušana Uhrina nechoďte. Zkušený kouč věří, že jeho tým dokáže v boji o postup do Evropské ligy uhrát ve druhém zápase proti Anderlechtu Brusel lepší výsledek, než v tom prvním (0:3). Přestože hraje na půdě soupeře. „Uděláme vše pro to, abychom vyhráli,“ tvrdil Uhrin před odletem do Belgie.



Uhrin má před odvetou v Bruselu cíl jasný. „Jedeme tam s tím, že určitě chceme vyhrát. Nechci říkat, jaký je ideální scénář, ale chtěli bychom vstřelit branku co nejdříve. Budeme hrát útočně,“ slibuje slávistický trenér.

Přesto si uvědomuje, že postup by se rovnal zázraku. „Šance existuje vždy, ale teď je hodně malá. Výsledek 0:3 z prvního utkání je samozřejmě hodně špatný,“ kýve Uhrin hlavou. „Ale uděláme vše, abychom se případně loučili důstojně a také, abychom udělali body do koeficientu,“ připomíná.

Hráči Slavie po zápase Evropské ligy
Hráči Slavie po zápase Evropské ligy

Uhrin rovněž prozradil, že první zápas zatím s týmem příliš nerozebíral. Zároveň ale chystá v sestavě pro odvetu změny. „Zatím jsme se tomu moc nevěnovali. Probírali jsme akorát hned po zápase naše chyby před inkasovanými góly. Budeme hrát určitě v jiné sestavě,“ tvrdí.

Minimálně jedna změna bude vynucená. Stoper Simon Deli je totiž stále na marodce. „Není tady s námi. To se týká také zraněného Jasmina Ščuka a Lukáše Železníka,“ říká Uhrin.

Slavia si každopádně před odvetou zlepšila náladu, když si připsala své první ligové vítězství. Příbram na domácí půdě porazila 3:0. „Ale výhru s Příbramí jsme brali jako povinnost,“ uzavírá Uhrin. Anderlecht bude samozřejmě jiná liga. Ale kouč Slavie věří, že na ni jeho tým má.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud