26. srpna 2020 • 12:22

Plzeň čeká v předkole Ligy mistrů těžká fuška, experti věří soupeři

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Viktorie Plzeň čeká ve druhém předkole Ligy mistrů na hřišti nizozemského Alkmaaru pořádně těžká práce. Hraje se na jediné utkání a dá se čekat ofenzivní partie. Útočný fotbal vyznávají nizozemské týmy a cizí není ani Viktorii. „Podle bookmakerů ale šance Viktorie na vítězství nevypadají zrovna růžově. Na výhru Plzně se sází v kurzu 4:1, Západočechům věří jen devatenáct procent tipérů,“ upozorňuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



V řeči čísel ja Alkmaar favoritem. Na jeho výhru vsadily více než tři čtvrtiny tipérů. „Jednička se sází v kurzu 1,85:1, remízu má na tiketu zbývajících pět procent sázařů v kurzu 3,51:1,“ dodává Světlíková.

Čestou sázkou je tip, že v utkání padnou alespoň dvě branky (1,30:1). „Sázkáře láka v nabídce i možnost, že každý tým vstřelí alespoň jeden gól (1,77:1). Častá je i sázka na to, že Alkmaar vyhraje, ale bude aspoň jedno inkasovat (3,90:1),“ doplňuje tisková mluvčí Chance.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud