3. srpna 2010 • 18:00

Fanoušci Sparty: Postup. Jinak Chovanec ven!

Autor: bko, Blesk.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Chovancovy metody jsou 100 let za opicemi. Pokud nepostoupíme do LM, měl by rezignovat." Některým fanouškům fotbalové Sparty už dochází trpělivost. Pokud by sázka na jednu minci v podobě postupu do Ligy mistrů na úkor začátku domácí soutěže nevyšla, vedení letenského klubu by se ocitlo pod velkým tlakem.



"Chovanec a Hašek – ven ze Sparty! Pokud Spartička prohraje v Poznani, nemá Chovanec a jeho asistenti ve Spartě co dělat. Na tenhle fotbal se nedá dívat!" má jasno příznivec pod přezdívkou Vuuuvuzela v diskuzi na deniksport.cz.

Sparta si sice do Polska veze náskok 1:0, v pekelné atmosféře vyprodaného stadionu ji ale čeká hodně tuhý boj. Manažer Chovanec šetřil v nedělním ligovém duelu v Českých Budějovicích prakticky všechny opory, ale porážka 0:1 ukázala problém - náhradníci nestačí a ani zbytek sestavy se nenachází v optimálním rozpoložení.

"Jsou to dvě rozdílné soutěže. To je logické vyústění, v lize pracujeme s tím kádrem, který máme a museli jsme dělat kroky, které jsme dělat nechtěli," vysvětluje Jozef Chovanec.

"Myslím, že to sparťanský fanoušek chápe. Vycházíme z toho stavu, ze sledu zápasů, liga je tak trochu daň těm pohárům," věří sparťanský manažer.

Blesk.cz

Bude návrat Pamiče, Sionka, Kadlece, Kucky, Matějovského, Wilfrieda a hlavně Tomáše Řepky do základní sestavy na Lech stačit?

"Jen defenziva při jednobrankovém náskoku ještě nikoho nespasila," ví dobře Chovanec. "Musíme hrát útočně a snažit se využít otevřenější obranu Poznaně," dodává.

Co říkají fanoušci:

● „Pokud Spartička prohraje v Poznani, nemá Chovanec a jeho asistenti ve Spartě co dělat. Na tenhle fotbal se nedá dívat!“ (vuuuvuzela)

● „Doufám, že Poláka vyřídíme, protože jinak si to Pepa asi pěkně odskáče. Sám řekl, že má největší zodpovědnost za výsledky.“ (Kocek)

● „Pan Chovanec stále dokola slintá, jak máme široký a kvalitní kádr. Kulový! Chovancovy metody jsou 100 let za opicemi. Pokud nepostoupíme do LM, měl by rezignovat.“ (Becici)

● „Chovanec? Stoleté metody, hra na náhodu, spoléhání na defenzivu. Je to marný.“ (jbee)

● „Sparta je pro mě vše, ale po Budějovicích jsem tak znechucen, že mám co dělat, abych příště vůbec došel na Letnou. To byl hnus fotbal.“ (taufer)

● „Pane Chovanec, respektuji vás jako skvělého obránce, ale když se kouknu na styl Sparty, tak mi přijde, že na hřišti běhá 11 obránců.“ (Dzambar)

● „Vážené vedení Spartičky! Vraťte ji zpět, kde jste ji převzali! To znamená v pohárech, kde vždy něco znamenala. Na protest proti Vám sundávám vlajku ze zdi - minimálně na týden!“ (Jibla64)

● „Baník hraje Evropskou ligu. Všiml si pan Chovanec, že nějakej Baník si taky nešetří hráče?! Hraje s tím nej, co má, a taky je to vidět. Dali Brnu 3 góly.“ (VojtechMikyska)

● „Den před důležitým zápasem, a to nejen pro Spartu, ale i pro celý český fotbal, nás většina médií zesměšňuje a vytváří na nás tlak. "Těžko soudit, co by se dělo, kdyby nepostoupila" - co to jako má být? Tak by Sparta prostě hrála poslední předkolo Evropské ligy. Doufejme ale, že to zvládneme.“  (Lukittos)

Pozn.: Názory fanoušků jsou ze stránek www.blesk. cz, www.spartaforever.cz a www.sparta.cz.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud