10. července 2009 • 14:41

Hudec půjde z Olomouce na rok do Koblenze

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Budoucnost olomouckého fotbalového obránce Martin Hudce je zřejmě vyřešena. Sedmadvacetiletý stoper se dohodl na smlouvě v druholigovém německém Koblenzi



Koblenz by tak měl po brazilském záložníkovi Melinhovi získat i dalšího hráče Sigmy na roční hostování.

"Zbývá, aby s námi prodloužil smlouvu, protože ta současná pětiletá mu za rok končí. Ale už jsme to sladili po e-mailu, teď jen musí fyzicky přijet a podepsat. Někdy začátkem příštího týdne bychom to měli dodělat," řekl ČTK sportovní ředitel olomouckého klubu Jiří Kubíček.

Hudcův odchod by nyní měl být už jen formalitou. Dosud totiž transfer vázl na tom, že se s klubem druhé bundesligy dohadoval na podmínkách kontraktu. "Už se ale dohodli, podepsal jim smlouvu," podotkl Kubíček.

Střelec patnácti ligových gólů opustí Olomouc po jedenácti letech. Už v červnu měl nakročeno do tureckého Kasimpasa Istanbul, ale jednání těsně před podpisem smlouvy zkrachovala.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud