Pavel Janega
4. října 2009 • 19:48

Nehráli jsme fotbal, litoval Sňozík

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouho očekávaný duel nakonec žádné góly nepřinesl. Bohemians Praha a Bohemians 1905 si po bezbrankové remíze rozdělili body. „Přitom je to škoda, byli jsme lepší,“ uvedl brankář vršovického klubu Radek Sňozík.



Bohemians 1905 si v závěru vytvořili mírný tlak. Snažili se. Jenže v konce pokaždé selhali. Čím to?  „Svazoval nás boj mezi fanoušky a bláznivým střížkovským vedením. Dolehlo to na nás a nehráli fotbal,“ připustil zklamaně Sňozík.

S jeho slovy souhlasil i spoluhráč Aziz Ibragimov: „Byl to velký tlak, náročné na psychiku. Měli jsme spoustu šancí, jenže soupeřův brankář dobře zachytal. Bohužel to nevyšlo.“

Přitom ještě před utkáním se zdálo, že se hosté do vyhecované atmosféry vtáhnout nenechají. „Aspoň jsem si to myslel. Jenže na hřišti jsme byli zakřiknutí. A tlak si připustili víc, než bylo zdrávo. Z utkání jsme měli vytěžit víc,“ pokračoval Sňozík.

Klokan klokana v derby nepřeskočil >>>

Fotbalisté vršovického týmu si byli dobře vědomi, že prohru s úhlavním rivalem by jim fanoušci jen tak neodpustili.

„Věděli jsme, že je to takhle nastavené. Lidi by nám odpustili všechno, ale ne prohru se Střížkovem. Každý to měl v hlavě, což se nakonec projevilo na výkonu. Zodpovědnost na sebe vzalo málo lidí a téměř všechno jsme řešili dlouhým nakopnutým balonem,“ uvedl Sňozík.

Bohemians 1905 se navíc v zápase dožadovali dvou pokutových kopů, ale rozhodčí Příhoda jim vstříc nevyšel. „Penaltu jsem kopat měli. Když jsem střílel, jeden z obránců jednoznačně zastavil míč rukou,“ trápilo Ibragimova.

„Vlastně všichni kluci, kteří od toho byli metr, po zápase v kabině říkali, že to byla ruka stejná jako byla penalta proti nám v duelu se Slavií. Ale sudí to nezapískal, takže to nemá cenu řešit,“ uzavřel Sňozík.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud