6. října 2009 • 13:17

Sparta přijde na několik týdnů o Žofčáka

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta Praha se bude muset obejít v nejbližších několika týdnech bez záložníka Igora Žofčáka. Slovenský fotbalista se ve středu 14. října podrobí na mnichovské klinice chirurgickému zákroku na zraněném třísle. ČTK to řekl mluvčí klubu Ondřej Kasík.



Sparta před pondělním derby se Slavií Žofčákovy zdravotní potíže tajila. Šestadvacetiletý záložník odstoupil minulý týden v poločase pohárového utkání v Kodani a ukázalo se, že potíže s břišním svalstvem mu už nedovolí hrát.

Už krátce po návratu z Dánska kluboví lékaři rozhodli, že se fotbalista pojede léčit do Mnichova, kde před časem podobný zákrok úspěšně absolvoval například Tomáš Sivok.

Dobu Žofčákovy absence klub zatím nechce komentovat, ale dá se počítat s tím, že do plné formy se slovenský středopolař dostane zhruba měsíc po zákroku. Žofčák by tedy mohl stihnout nejen závěr domácí ligy, ale i některá utkání v Evropské lize.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud