1. listopadu 2009 • 18:07

Huber: Střížkov? Horší než proti Spartě

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odvážný skok plavmo zakončený v pádu úspěšnou hlavičkou dnes učinil z obránce Tomáše Hubera spasitele jabloneckých fotbalistů v duelu s Bohemians Praha.



Právě Huber sedm minut před koncem svojí trefou rozhodl o výhře Severočechů nad posledním týmem tabulky a Jablonec díky trefě čtyřiadvacetiletého zadáka zároveň neztratil na čele tabulky kontakt s vedoucími Teplicemi.

Čtěte více:
Jablonec proti Bohemians Praha spasil až Huber »

Huber připustil, že se Jablonec proti outsiderovi dnes hodně na tříbodový zisk nadřel.

"Takové zápasy bývají těžší, než když se hraje proti Spartě nebo Liberci, které sem jezdí hrát otevřený fotbal. Bohemians bránili na velkém vápně v devíti lidech, těžko jsme se dostávali do zakončení a šancí. Proto jsme šťastní i za to hubené vítězství," pochvaloval si Huber, který právě ve Spartě na jaře hostoval.

"Ale je fakt, že bychom si v podobných zápasech měli vypracovat víc možností," připustil Huber.

Ten dnes skóroval podruhé v sezoně. Poprvé se trefil hned v premiéře v Budějovicích, stejně jako dnes soupeře pokořil hlavičkou, svojí obávanou zbraní. Urostlý zadák právě hrou ve vzduchu kraluje před oběma brankami.

"Měl jsem i trochu kliku. Skočil jsem po míči rybičkou, gólmanovi to nějak propadlo mezi rukama a trefil jsem to do brány," popsal vítězný gól.

Huber je nadšený z podzimní jízdy Jablonce. Jeho tým se stále drží na čele ligy. "Nahrálo nám, že o víkendu všichni konkurenti ztráceli," pochvaloval si Huber. A už se těší na příští sobotu a přímý souboj o ligové vedení v Teplicích.

"To bude velký zápas. Ale nemáme důvod si nevěřit, těžké zápasy zvládáme dobře," dodal odhodlaně.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud