21. května 2011 • 20:52

Šťastný kouč Vrba: Horváth nepatří do důchodu

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kvůli titulu přijde o vlasy, ale vůbec mu to nevadí. Plzeňský kouč Pavel Vrba si po zisku titulu pochvaloval skvělou partu a svou největší osobnost v týmu Pavla Horvátha.



„Ve svých letech ukázal, že ještě nepatří do důchodu. Jsem rád, že je v Plzni a pomohl nám k titulu,“ řekl po zápase pro Českou televizi plzeňský trenér Vrba.

I on připomněl, že s titulem před sezonou v Plzni nikdo nepočítal. „Jsem rád, že jsme to dotáhli do úspěšného konce. Nikdo s tím titulem před sezonou nepočítal. Měli jsme skvělý podzim a jaro jsme zvládli tak, jak jsme potřebovali. Spartu jsme před sebe nepustili ani jedno kolo,“ pochvaloval si. „Co se týká kolektivu, tak je to nejlepší parta, co jsem kdy trénoval.“


V utkání s Ostravou šli ale nejdříve do vedení hosté. „Je super, že jsme to zvládli. A že se nám to povedlo doma. Začali jsme trochu zvolna a málem se nám to nevyplatilo. Ale ukázali jsme, že jsme fakt silný mančaft,“ radoval se záložník Milan Petržela.

Nebyl přitom jediný, kdo přerušil rozhovor pro Českou televizi pokřikem „Mistři“. Velkou radost prožíval i Petr Jiráček, který nejprve vyrovnával na 1:1, poté přihrával Bakošovi na vítězný gól.

„Nebyl to lehký zápas. Gól Baníku nás vystrašil, ale otočili jsme to a teď si to užíváme. Teprve nám dochází, co jsme dokázali. Třeba já to zažívám poprvé,“ popisoval Jiráček.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud