31. května 2011 • 10:39

Chovanec si proti sobě poštval vlastní fanoušky

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
15
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po včerejší tiskové konferenci Jozef Chovance znovu sklidil kritiku vlastních fanoušků. Příznivcům Sparty se nelíbily jeho fráze a únik od zodpovědnosti, kterou hází na Martina Haška. Píší o drzosti, jsou v šoku a drtivá většina z nich žádá Chovancův odchod z Letné. Vyslyší je tentokrát boss Daniel Křetínský?



„Tak jsem si poslechl a přečetl, co pan GSM říká po sezóně a jsem z toho v šoku. To je neuvěřitelná drzost,  co si pan GSM myslí. Jsem sparťan přes 30 let, ale toto nepamatuju. Ten musí bez pardonu opustit Spartu,“ napsal fanoušek Michalda3 do diskusního fóra oficiálních stránek klubu.

Jozef Chovanec byl po vítězném zápase se Slavií spokojenýFoto ČTK
Společně s dalšími věří, že Martin Hašek není zaslepený a že na takovou hloupost nekývne. Jsou mu totiž nabízeny větší pravomoci, ale za cenu toho, že i když si Chovanec ponechá rozhodující slovo, odpovědnost za výsledky ponese Hašek.

„To vyjádření Chovance hraničilo se šíleností. Samozřejmě, je otázka, jak to vlastně bude vypadat v praxi. Nicméně potěšující to není,“ píše Petr137.

„Nechápu, jak Chovanec může říct, že už nebude trenér, když už letos tvrdil: „Já nejsem trenér.“ – protimluv č. 1. Protimluv č. 2: bude chodit častěji na tréninky. Bylo ale tvrzeno, že na tréninky chodí a tudíž má přehled o hráčích,“ naráží jiný fanoušek na Chovancovo protiřečení.

Většina příznivců Sparty se shoduje, že se současnému generálnímu sportovnímu manažerovi nedá věřit ani slovo. „Neustále opakuje fráze a když rozvíjí nějakou myšlenku, tak se stejně ukáže, že to není pravda,“ myslí si HansMiller.

„Odteď to bude ještě horší, Chovanec se nebude muset tolik zpovídat a bude do všeho kecat. Já bych s ním nedělal, a být majitelem, tak ho vypráskám z Letné bičem,“ nebere si servítky fanoušek Mcacs.

Změnu na postu trenéra, respektive GSM chce drtivá většina fanoušků Sparty. Ale přestože po odchodu Chovance volali už na podzim, Daniel Křetínský je nevyslyšel. Změní teď názor?

Co píší fanoušci Sparty na účet Jozefa Chovance
zdroj: sparta.cz, spartaforever.cz
GSM se chce zachránit. Ještě nemá posvěcení od představenstva a pana Křetínského a už oznamuje za dva dny po utkání s HK změny v realizačním kádru. V sobotu tvrdil, že si musí sezonu na představenstvu nejprve vyhodnotit, a pak oznámí změny. To oblbování fanoušků pokračuje už 3 roky!
Karel4336

Pánové, buďme rozumní!Tady se nic nezmění dokud nebude Pepík odstaven na vedlejší kolej! Myslím,že by se vedení mělo kousnout a zkusit přesvědčit pana Hřebíka, aby to vzal a udělal tam pořádek! To je podle mě jedinej trenér, který může SPARTU dovést tam, kam patří! Byla veliká chyba, že musel ve Spartě skončit i díky některým nesoudným fanouškům! Za pana Hřebíka hrála Sparta nejlepší fotbal a navíc je to velký fotbalový odborník!
kacha

Tak jsem si poslechl a přečetl, co pan GSM říká po sezóně a jsem z toho v šoku. To je neuvěřitelná drzost, co si pan GSM myslí. Jsem sparťan přes 30 let, ale toto nepamatuju. Ten musí bez pardonu opustit Spartu a věřím, že Hašek není zaslepený a neudělá takovou hloupost. Toto nemůže normální člověk udělat. Je vidět, že mu jde jenom o prachy a nic jiného. Vedení by mělo pana GSM na hodinu vyhodit, než bude pozdě. S tímto člověkem nemá Sparta vůbec žádnou šanci na úspěch! Pan GSM tam bude sedět asi do důchodu jako žába na prameni!
Michalda3

Souhlasím, že to vyjádření Chovance hraničilo se šíleností. Samozřejmě, je otázka, jak to vlastně bude vypadat v praxi. Nicméně potěšující to není.
Petr137

Podle mě skončí Kmoch a zůstanou Martin Hašek s Alešem Jindrou. Nechápu, jak Chovanec může říct, že už nebude trenér, když už letos tvrdil: "Já nejsem trenér" - protimluv č. 1. Protimluv č. 2: bude chodit častěji na tréninky. Bylo ale tvrzeno, že na tréninky chodí a tudíž má přehled o hráčích. Kdo tedy může za "zneškodnění" Martina Zemana, když Pepek tvrdil, že je to lajdák a přitom teď tvrdí, že na tréninky až tolik nechodil? Hašek? Kmoch? Vrátný z letenského stadionu? :-( Za sebe říkám Chovanec úplně ven!
KodetOberhel

Chovancovi se nedá věřit ani slovo. Neustále opakuje fráze a když rozvíjí nějakou myšlenku, tak se stejně ukáže že to není pravda
HansMiller

No takto to bude ještě horší, Chovanec se nebude muset tolik zpovídat a bude do všeho kecat. Najednou bude důležitý herní projev mužstva a jak už jsem tady psal: posily přijdou tak, jak je vybere on a ne Hašek. prodávat se taky bude bez ohledu na to, co si o tom myslí Hašek atd. Ono toho bude víc a na povrch to vypluje až v sezoně. A s p. Chovance je mi špatně, jak se snaží svézt chybu na někoho jiného. Já bych s ním nedělal a být majitelem, tak ho vypráskám z Letné bičem.
mcacs

Co Chovanec předvedl na té tiskovce, to je ubohost nejhlubšího zrna. Vrchol neprofesionality. Bezpáteřnost. Je evidentní, že mu jeho monster-ego zakrylo mozek, a absolutně není schopen používat k přemýšlení nějaký selský rozum. Dneska ze sebe Pepek dobrovolně udělal hnusné, nekolektivní h****o před celou českou sportovní veřejností. A já myslím, že je to jedině dobře, ať každý vidí, kdo to tady má pod palcem. Já to naštěstí v přímém přenosu nesledoval, ale jak jsem si četl ten záznam, tak to jsem opravdu nevěřícně kroutil hlavou. To jsem ještě nezažil... Říkejte si o Haškovi co chcete, ale fakt bych nechtěl být v jeho kůži a je mi ho teď dost líto, stejně tak ty asistenty, z nichž minimálně jeden odnese Pepkovy omyly vyhazovem.
DevilsFavoriteSon

Celou tu šaškárnu jsem nepochopil. Stejně tam nic pořádného neřekl, akorát se zaplétal do takového mixu spekulací, polopravd apod. Hrál si trochu na ukřivděného, a jako v Cimrmanovi autor (trenér) zastává názor, který zároveň vyvrací (viz ty kompetence). Souhlas s tím, že pokud v prvních kolech začnou jako loni, tak Hašek poletí, protože za to „má zodpovědnost“. Ono vůbec celý to řízení tam je na zamyšlení.
peterpan27

Takže vlastně za svou největší chybu považuje, že nebyl dostatečně tvrdý na své spolupracovníky, že od nich nevyžadoval důsledné plnění povinností. A tak dojde k zeštíhlení realizačního týmu :) Tak a máme viníka, jen nevím, jestli to bude Kmoch, Jindra či Stejskal, nebo maséři :)
DarkCook

Tak jsem nějak zmatenej. Pepa řekl, že wšvposílí Haškova pozice a vzápětí prohlásí, že se on sám podílel na trénincích příliš málo a měl by je navštěvovat častěji.
Pking

To je u mě prostě šílenej alibismus - dá Haškovi větší kompetence, aby na něj mohl svádět neúspěchy, kritizovat ho a nakonec vyhodit. Takhle se nikam neposuneme - jen přešlapujeme na místě. Doufám, že Plzeň hodně posílí, aby to byl i na nás větší tlak, pokud jde o nákupy hráčů a výsledky.
Wega

Jozef Chovanec
Jozef Chovanec

Vstoupit do diskuse
15

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud