22. září 2011 • 10:02

České Budějovice posílili Brezinský a Javorek

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Českých Budějovic ve středu na poslední chvíli před noční uzávěrkou přestupů posílili obránce Miloš Brezinský z Plzně a záložník Petr Javorek ze Sezimova Ústí. Oba přišli do předposledního týmu první ligy na hostování. Z Dynama naopak odešli Petr Jasanský do Sezimova Ústí a Jan Halama do Jihlavy.



Jihočeši v úvodu sezony tápou. Po sedmém kole mají na kontě pouhý bod, stejně jako Ostrava a Olomouc, a tak se rozhodli oživit hráčský kádr.
Především příchodem Brezinského získají zkušenosti.

Někdejší opora Liberce a Mladé Boleslavi, která krátce působila také ve Spartě, má na svém kontě v sedmadvaceti letech 66 ligových startů a také působení v rumunském Temešváru.

Javorek sice poslední roky strávil v druhé nejvyšší soutěži, ale před šesti lety si v sedmi utkáních vyzkoušel první ligu v dresu Příbrami. Později hrával za Xaverov a Hlučín, do Sezimova Ústí přišel před rokem.

Javorek už ani nenastoupil za Spartak ve středečním pohárovém duelu proti Olomouci, novému zaměstnavateli budu k dispozici poprvé pro páteční zápas s Plzní. Na rozdíl od Brezinského, který na základě dohody proti svému dosavadnímu týmu nastoupit nemůže.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud