8. února 2012 • 18:45

Slavia zdolala druholigový Las Palmas, jediný gól dal Böhm

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté pražské Slavie porazili v úvodním zápase na herním soustředění na Kanárských ostrovech dvanáctý tým druhé španělské ligy Las Palmas 1:0. O výhře červenobílých rozhodla po deseti minutách jediným gólem utkání zimní posila Jiří Böhm, další šance tým z Edenu nevyužil.



"Byl to velice dobrý test. Zápas absolutně splnil to, co jsme od něj očekávali. Nejen proto, že jsme vyhráli, ale i kvůli tomu, že jsme dokázali soupeře kontrolovat, nepustili jsme jej do žádné čisté šance a velmi dobře jsme pracovali hlavně v defenzivě. Těší mě, že jsme si dokázali vypracovat i další střelecké šance. Škoda, že jsme nedotáhli naše brejkové situace do úspěšného konce, výsledek mohl být pro nás ještě lepší," uvedl kouč František Straka na klubovém webu.

Herní kemp na Kanárských ostrovech si zatím slávisté nemůžou vynachválit, dnešní duel se hrál za slunečného počasí s letní teplotou 28 stupňů. "Máme tady vynikající podmínky, což je základ. Trénujeme na kvalitní trávě a dobrém stadionu," pochvaloval si Straka.

Mrzí ho pouze zdravotní problémy několika hráčů, kteří nebudou moci zasáhnout do čtvrtečního duelu proti dalšímu španělskému celku Vecindario.

"Mrzí mě, že nemůže hrát Milan Škoda, který ulehl s horečkou, a Martin Voráček, který má nakopnutý palec na noze. Je to zranění, které mu neumožňuje hrát. Ve čtvrtek budou zase hrát ti hráči, kteří nehráli v základu v dnešním zápase," dodal Straka s výhledem na závěrečný duel na Kanárských ostrovech.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud