11. července 2012 • 10:22

Adrenalin mistrů v Rakousku. Liberec tuží partu na raftech!

Autor: han
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z RAKOUSKA | VIDEO | Hodně zajímavý trénink připravil svým svěřencům kouč Liberce Jaroslav Šilhavý. Během soustředění v rakouském Kaprunu vyrazili na rafty! „Byl to výborný team building, navíc jsme měli krásné počasí, výborná akce,“ pochvaloval si kouč zpestření přípravného kempu.



Jak reagovali samotní fotbalisté? „Někteří měli samozřejmě obavy. V lodi seděli poprvé a vůbec nevěděli, co je čeká. Ale největší strach měl náš masér, ten chtěl jít radši na kolo,“ prozradil Šilhavý. Mančaft byl nakonec rozdělen do čtyř lodí a každá dostala i zkušeného instruktora. „Nebyla to žádná divočina,“ shodli se nakonec liberečtí „vodáci“, kterým se zajímavě strávené dopoledne hodně líbilo.

Dobře si ale Severočeši vedli i v posledním přípravném duelu, ve kterém po solidním výkonu porazili gruzínského mistra Zestafoni 1:0. Vítěznou branku obstaral střídající útočník Jan Blažek.

„Vyhráli jsme zaslouženě. Podle mě jsme na sezonu připraveni slušně,“ zhodnotil duel záložník Lukáš Vácha. Jediný problém, který teď trenéra Šilhavého trápí, jsou zranění. „Potkalo nás několik krátkodobých výpadků, snad budou všichni brzy v pořádku,“ přeje si kouč.

K dispozici v posledním zápase neměl hned pětice borců – Nezmar, Breznaník, Štajner, Rabušic a Šural. Příští týden pro duel 2. předkola Ligy mistrů proti Šachtaru Karaganda by ale měli být připraveni.

Fotbalisté Liberce na soustředění v Rakousku
Video se připravuje ...

Fotbalisté Liberce na soustředění v Rakousku
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud