Pavel Kalouš
9. července 2014 • 11:01

Brazilcům prý přinesl smůlu zpěvák Mick Jagger. Už podruhé

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo může za debakl s Němci? Brazilští fanoušci našli dalšího viníka. A hodně překvapivého. Smůlu jim údajně přinesl frontman kapely Rolling Stones Mick Jagger. Důvod? Kohokoliv totiž slavný zpěvák na turnaji podpořil, ten vzápětí prohrál. Stejně jako Brazílie.



Před zápasem Itálie–Uruguay Jagger na koncertě v Římě sliboval italským fanouškům, že jejich tým určitě vyhraje – a přišla porážka. V Lisabonu zase do mikrofonu křičel, že Portugalci vyhrají celý šampionát – a vypadli. A stejně to pak dopadlo i s jeho podporou Anglie.

Není proto divu, že když kamery zabrali Jaggera, jak v Belo Horizonte sedí při utkání s Německem na tribuně se svým synem Lucasem, spousta Brazilců se zhrozila. Dokonce Jaggerovi dali přezdívku „pe frio“, což je označení pro člověka, který nosí smůlu.

Brazilská averze vůči zpěvákovi trvá už od posledního světového šampionátu. Už tehdy totiž Jaggera vinili z vyřazení svého týmu. Frontman Rolling Stones totiž na jejich čtvrtfinálový duel s Nizozemskem vyrazil v brazilském dresu. A Brazilci prohráli 1:2…

Fakt, že Jagger nosí smůlu komukoliv, komu fandí, pak má dokazovat ještě jedna historka z Jihoafrické republiky. V osmifinále se tam tehdy přidal k Billu Clintonovi a vyrazil fandit Spojeným státům proti Ghaně. A výsledek? Jistě, Ghana vyhrála v prodloužení.

Nabízí se tak logická otázka. Který dres na sebe navlékne Jagger dnes večer při zápase Argentiny a Nizozemska?

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud