9. července 2014 • 04:00

Brazílie našla viníka. Zlobu fanoušků nejvíc schytal útočník Fred

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z individuálního hlediska patří k největším zklamáním na mistrovství světa. Brazilský útočník Fred, na kterého od začátku šampionátu sází trenér Luiz Felipe Scolari, opět zklamal a tentokrát byl terčem rozzuřených fanoušků. Ti si rychle našli viníka brazilského zmaru v semifinále s Němci (1:7).



Pamatujete, jak Letná pískala na Milana Baroše v reprezentačním dresu a posílala ho "ven"? Tak něco obdobného si vytrpěl i Brazilec Fred s tím rozdílem, že jeho tým prohrál 1:7 v semifinále MS.

Zloba narůstala s každou minutou, s každým gólem v brazilské síti. Jakmile se Fred ve druhém poločase dotkl balonu, stadion pískal. Bučel. Nadával. "Všichni jsou proti němu," referoval přímo ze stadionu britský novinář z Daily Telegraph.

Brazilci pískali na Freda. V první půli hrál jen u středového puntíkuFoto EPA

Střídání v 69. minutě bylo pro Freda vysvobozením. Jeho odchod ze hřiště byl ale nejvíc nenávistným projevem brazilských fanoušků. Ti jsou zvyklí, že jejich národní tým má na hrotu útoku střelce. Kanonýra. Gólového zabijáka. "Jenže Fred je horší, než kdyby hrál dnes Neymar na vozíčku," nadávali Brazilci na sociálních sítích.

Za šest zápasů vsítil pouze jeden gól, což je málo. Mnohem víc ale fanoušky rozčiluje jeho lenost, pomalý pohyb a nepřenost. Vždyť v prvním poločase utkání s Německem bylo jeho nejčastější aktivitou rozehrávka na středovém puntíku.

V prvním poločase si útočník Fred zahrál nejvíc u středového puntíku...Foto squawka.com

Brazilský útočník Fred
Brazilský útočník Fred

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud