10. července 2014 • 02:10

Messi rozplakal Robbenovi syna: Na MS mě zajímal jen titul

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na trávníku obvykle vystupuje klidně, ale tentokrát se nebál ukázat emoce. Po vítězném semifinále nad Nizozemskem se z tváře argentinského kapitána Lionela Messiho dalo číst obrovské nadšení. Pro mnohé nejlepší fotbalista planety se nachází jen jeden vítězný zápas od triumfu na mistrovství světa. Naopak velké zklamání prožíval na druhé straně Arjen Robben. A nebyl v tom sám.



MATCH OVERVIEW LEGACY
9. 7. • 22:00
Nizozemsko
Nizozemsko
0:0
ONLINE
9. července
22:00
Argentina
Argentina
Góly

Domácí:

Hosté: . Rodríguez

Sestavy

Domácí: Cillessen – Vlaar, De Vrij, Martins Indi (46. Janmaat) – Kuijt, Wijnaldum, Sneijder, de Jong (62. Clasie), Blind – Robben (C), van Persie (C) (96. Huntelaar).

Hosté: Romero – Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo – Biglia, Mascherano, Pérez (81. Palacio) – Higuaín (82. Agüero), Messi (C), Lavezzi (101. Rodríguez).

Náhradníci

Domácí: Vorm, Krul, Janmaat, Verhaegh, Veltman, Kongolo, de Guzmán, Clasie, Lens, Huntelaar, Depay

Hosté: Orión, Andújar, Campagnaro, Fernández, Basanta, Fernández, Álvarez, Gago, Rodríguez, Palacio, Agüero

Karty

Domácí: Martins Indi, Huntelaar

Hosté: Demichelis

Rozhodčí

Çakιr – Duran, Ongun (vš. TUR)

Stadion

Arena Corinthians, São Paulo, Brazílie

Konec nadějí na titul pro Oranjes sebral nejen Robbena, ale také jeho šestiletého syna Luku. Televizní kamery ukázaly dojemný moment. Robben vyrazil k tribuně za svojí manželkou Bernadien, která se jedno ze tří dětí záložníka Bayernu Mnichov marně snažila utišit.

"Je kruté vypadnout tímto způsobem a bolí to, ale nechali jsme tam všechno. Společně vyhráváme i prohráváme. Mrzí mě to zvláště kvůli fanouškům, kteří nás doma hodně podporovali. To, co se nám povedlo v Brazílii, je úžasné," tvrdil Robben po neúspěšném penaltovém rozstřelu. A jak se dívá na sobotní zápas s Brazílií o bronz? Nebude lehké pro něj najít motivaci. "Upřímně řečeno mě zajímal jen titul."

Ani Messi, ani Robben nezažili úplně ideální zápas. Messi byl nejvíc vidět až na samém konci prodloužení, kdy připravil velkou, avšak nevyužitou šanci pro Maxi Rodriguese. A pak na začátku rozstřelu s přehledem proměnil pokutový kop.

Hned po něm přišla řada na Robbena. Také on si počínal zkušeně a argentinskému brankáři Romerovi nedal šanci. Přesto nakonec nemohl jásat.

Pro Messiho se naopak otevírá unikátní šance. Hráči, který s Barcelonou vyhrál šestkrát španělskou ligu, třikrát Ligu mistrů a čtyřikrát získal Zlatý míč, chybí do sbírky už jen velká reprezentační trofej. Přidá ji už po nedělním finále na slavném stadionu Maracaná?

Po konci semifinále zamířil Arjen Robben za svojí manželkou a synem
Po konci semifinále zamířil Arjen Robben za svojí manželkou a synem

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud