11. října 2011 • 20:37

SESTAVA na Litvu: Zraněný Rosický chybí, Baroš je na hrotu útoku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTOVANÝ ONLINE (20:45) - Tomáš Rosický nakonec v Litvě od první minuty nenastoupí. Na soupisce se jeho jméno sice objevilo, jenže čtvrt hodiny před výkopem je jasné, že ho bolavá třísla na hřiště nepustí. Místo něj naskočí do utkání Daniel Kolář. V jedenáctce nechybí ani ostře kritizovaný útočník Milan Baroš.



Na hrotu osamoceného Milana Baroše budou doplňovat z křídelních pozic Václav Pilař a Jan Rezek. Ve středu pole bude operovat trojice Plašil-Rosický-Jiráček. Defenzivní řada zůstala stejná jako v duelu se Španěly.

Sestava Česka: Čech - Gebre Selassie, Hubník, Sivok, Kadlec - Plašil, Kolář, Jiráček - Rezek, Baroš, Pilař.



Komentovaný ONLINE utkání Litva - Česko »


V rozhodujícím duelu české fotbalisty čeká jediný soupeř, který je kromě suverénních Španělů dokázal v kvalifikaci porazit. Druhé místo v tabulce a tím baráž nemusí českým hráčům zaručit ani výhra.

Na druhou stranu může svěřencům trenéra Michala Bílka stačit i remíza z Kaunasu, pokud Skotsko, jež je v tabulce na druhém místě bod před nimi, prohraje v souběžně hraném duelu ve Španělsku.

Čeští fotbalisté na remízu hrát nechtějí. Oproti nepovedenému pátečnímu duelu se Španělskem se do sestavy vrátí Plašil s Rezkem, šanci podle všeho dostane i hbitý Pilař, který by mohl být vhodným typem pro očekávanou hru do sevřené litevské obrany.

Zápas, který začne ve 20:45 SELČ, budeme sledovat online s bývalým koučem Sparty i Slavie Jozefem Jarabinským.

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud