7. listopadu 2011 • 19:26

Čech na operaci nemusí, jeho start však zůstává nejistý

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další vyšetření brankáře Petra Čecha potvrdilo, že česká reprezentační jednička nyní nemusí se zlomeným nosem na operaci. Nad jeho startem v pátečním prvním utkání baráže o mistrovství Evropy proti Černé Hoře na Letné stále visí otazník.



Gólman Chelsea dnes kvůli zranění ze sobotního zápasu anglické ligy chyběl na srazu národního týmu v Praze, protože mu lékaři zakázali letecký přesun. Zůstává v Londýně a čeká, až mu v Miláně vyrobí speciální ochrannou masku.

"Kromě zdravotního stavu hodně záleží i na tom, jak mi sedne maska, která se začne vyrábět v úterý. Ve středu si ji poprvé vyzkouším. Bude důležité, jestli s ní uvidím do všech úhlů," uvedl Čech na svém webu.

Za reprezentací by měl dorazit ve středu večer. "Pokud bude vše v pořádku, tak bych s týmem absolvoval čtvrteční předzápasový trénink. Nechci v tuto chvíli dělat předčasné závěry, rozhodnutí padne až po příletu do Prahy," prohlásil Čech.

V sobotním utkání v Blackburnu ho už v deváté minutě nechtěně v jednom ze soubojů zasáhl vracející se spoluhráč Ashley Cole. Čech po ošetření zápas dochytal i s krvácejícím nosem a přispěl k výhře Chelsea 1:0.

Petr Čech v utkání s Blackburnem inkasoval tvrdý úder do hlavy
Petr Čech v utkání s Blackburnem inkasoval tvrdý úder do hlavy

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud