7. června 2021 • 16:45

Úleva pro Šilhavého. Čelůstka i Kalas jsou zdraví, na Albánii může i Hložek

Autor: iSport.cz, jon
Vstoupit do diskuse
12
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdravotní trable jsou zažehnány, česká fotbalová reprezentace může v generálce na EURO proti Albánii využít Ondřeje Čelůstku i Tomáše Kalase. Oba stopeři měli zdravotní problémy, Kalas se lehce zranil před zápasem v Itálii (0:4), Čelůstka musel střídat v poločase.



„Ondřej Čelůstka i Tomáš Kalas jsou zdravotně v pořádku a jsou připraveni nastoupit,“ oznámil před duelem s Albánii mluvčí reprezentace Petr Šedivý. Totéž se týká i sparťanského záložníka Adama Hložka, který s týmem do Itálie ani nedocestoval.

„Adam už normálně trénuje s týmem, pokud se mu nic nestane na dnešním tréninku, že by se mu přitížilo a přišel za námi, že nemůže, tak je připravený k zítřejšímu zápasu,“ ujistil směrem Hložkovi reprezentační kouč Šilhavý na tiskové konferenci.

Český tým se v neděli vrátil ze soustředění v Jižním Tyrolsku a připravuje se v Praze na generálku proti Albánii, která jej čeká v úterý ve 20:15 na Letné.

10 hvězd EURO 2021: Mbappé vs. Ronaldo, Lewandowski, co Joao Felix?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
12

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Play off
Články odjinud


Články odjinud