13. června 2021 • 10:38

SÁZKAŘSKÉ TIPY: Ukrajina šmikne Nizozemsko, pomstí se Anglie za MS 2018?

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třetí hrací den na evropském šampionátu přinese tři zajímavé duely. Rakousko si poradí s podceňovanou Severní Makedonií. O poznání větší drama nabídne bitva Nizozemska s Ukrajinou. „Oranjes“ navzdory domácímu prostředí budou mít potíže a houževnatého soka neporazí. Trenér Frank de Boer při tvorbě nominace sáhl k několika neotřelým tahům. Brankáře Cillessena vyřadil pozitivní test na covid, účast na turnaji odřekl hvězdný Virgil van Dijk, opomenut byl i Sven Botman, čerstvý francouzský mistr s Lille.



Pořádné drama se strhne ve Wembley v rámci zápasu „české“ skupiny D mezi Anglií a Chorvatskem. Přestože hráči Albionu zůstávají favority a bilance vzájemných zápasů rovněž hovoří pro ně, mají Angličané v živé paměti dva direkty, které jim Chorvaté uštědřili, a to v kvalifikaci o postup na EURO 2008 a v semifinále mistrovství světa před třemi lety.  

FAKTA EURO 2021: Eriksenův kolaps a historická výhra Finů
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud