9. října 2008 • 19:38

Poslední trénink národního týmu

Autor: ctk
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední trénink absolvovali v podvečer na pražském Strahově čeští fotbaloví reprezentanti, kteří v pátek dopoledne odletí k druhému utkání kvalifikace mistrovství světa do Polska.



Ještě předtím většina hráčů využila osobní volno ke kontaktu se svými agenty, po obědě jim trenér Petr Rada představil sobotního soupeře na videozáznamu z duelu Polsko - Slovinsko.

Dopoledne měli fotbalisté první osobní volno, ale stejně ho využili "pracovně". "Volný čas vesměs využili pro setkání se svými agenty," uvedl mluvčí mužstva Lukáš Tuček. Krátké návštěvy vlasti se snaží manažeři využít ke kontaktu s fotbalisty a režim mužstva jiné možnosti neskýtá.

Po společném obědě se hráči už opět soustředili na sobotní duel. "Viděli jsme polské přednosti v podobě brejků, ale také nějaká okénka v defenzivě," řekl za hráče Libor Sionko, který po boku ostatních členů kádru vyběhl v 17:00 k tréninku.

Byla to poslední příprava na českém trávníku, protože v pátek dopoledne se výprava přesune leteckým speciálem do Katovic, nedaleko od Chorzowa, kde se zápas v sobotu večer odehraje.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud