1. listopadu 2013 • 12:10

Mahmutovič do repre? Stál by za vyzkoušení, myslí si Pešice

Autor: kap, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zajímavý nápad, který by stál za vyzkoušení. To tvrdí prozatímní kouč reprezentace Josef Pešice o možnosti navléknout do českého dresu i teplického kanonýra Aidina Mahmutoviče.



„Dobrých útočníků není nikdy dost a on k dobrým útočníkům patří. Je rychlý a technicky vyspělý,“ neskrývá Pešice. Nejde o úplné sci-fi, Mahmutovič totiž stále marně čeká na pozvánku do bosenské reprezentace, a protože v Česku žije už šest let, novému pasu by se nebránil.

„Kdybych dostal pozvánku, určitě bych o tom přemýšlel. Jsem tady dlouho, takže bych mohl dostat i český pas,“ odpověděl Mahmutovič při středečním online rozhovoru se čtenáři portálu iSport.cz.

A i Pešice netají: „Stálo by to za zamyšlení.“ Sám však Mahmutoviče už oslovovat nebude. „Na listopadový zápas s Kanadou to už nepřipadá v úvahu, tohle je spíš otázka na trenéra, který přijde po mně. Ale je to zajímavá myšlenka,“ dodává Pešice.

Páteční vydání deníku Sport je opět plné zajímavostí Páteční vydání deníku Sport je opět plné zajímavostíFoto sport

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud