6. dubna 2009 • 15:20

Šéf Lazia: Hrajte nebo nedostanete peníze!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Lazia Řím, mezi které patří i David Rozehnal, prohráli poslední tři zápasy italské ligy a neúspěchy je mohou přijít draho. Předseda klubu Claudio Lotito pohrozil, že pokud nezačnou předvádět lepší výkony, přestane jim vyplácet mzdu.



Představitele klubu a fanoušky rozhněvalo především poslední utkání se Sienou, které Lazio po bezkrevném výkonu prohrálo 0:2. "Můžeme prohrát, ale je třeba vidět bojovnost. Taková prohra je neomluvitelná. Hráči mě neznají, ale já to změním," prohlásil Lotito pro deník Corriere Dello Sport.

"Siena svým hráčům neplatila čtyři měsíce. Já vždy své závazky plnil, ale teď to změním, protože takto nemůžeme pokračovat," dodal.

Lazio po podzimu bojovalo o příčky zaručující účast v Lize mistrů, ale v lednu a únoru přestalo vyhrávat a krize vyvrcholila v posledních třech zápasech. Římané prohráli s týmy ze spodní části tabulky Chievem, Catanií a Sienou, aniž by vstřelili gól. Lazio spadlo na devátou příčku tabulky a na čtvrtý Janov ztrácí již 13 bodů.

Po návratu ze Sieny čekalo na hráče v tréninkovém centru zhruba 100 příznivců tvrdého jádra, které je považováno za jedno z nejextrémnějších v Itálii. Někteří fotbalisté podle serveru Cittaceleste.it s fanoušky diskutovali a následně prý dostali ultimátum, že mají poslední šanci ukázat svou oddanost barvám Lazia v následujícím derby s AS Řím.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud